Іконка ресурсу

Документ Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. 2023-05-12

Не має прав доступу на завантаження
  • Автор теми Автор теми Advokat Ukraine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Це все зрозуміло ) дякую.
Дійсно виконавець розглядає заяву два дні, після чого має відправити постанову для виконання до банку. Відправляють Укрпоштою.

Для визначення такого поточного рахунку у банку фізична особа - боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти фізичної особи - боржника, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.

У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа - боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, в якому відкрито такий рахунок. Фізична особа - боржник несе відповідальність за достовірність зазначеної у заяві інформації.

Державний, приватний виконавець протягом двох робочих днів з дня отримання відповідної заяви фізичної особи-боржника виносить постанову про визначення поточного рахунку фізичної особи-боржника у банку для здійснення видаткових операцій та невідкладно, не пізніше наступного робочого дня після винесення постанови: надає/надсилає відповідну постанову банку (обслуговуючому банку).
Сказала принести виписку з банку , що це зп рахунок

після чого має відправити постанову для виконання до банку. Відправляють Укрпоштою.
але ж якщо банк підключений до АСВП, до така відправка може бути в електронному вигляді в той же день:rolleyes:чи з саме даною постановою це не працює?

але ж якщо банк підключений до АСВП, до така відправка може бути в електронному вигляді в той же день:rolleyes:чи з саме даною постановою це не працює?
Важко відповісти, в законі не прописаний конкретний спосіб яким відправляти документи.

Важко відповісти, в законі не прописаний конкретний спосіб яким відправляти документи.
Тобто якщо мій виконавець відправив в п'ятницю, то грубо кажучи чекати тиждень,якщо і мій ввдправив Укрпоштою..

жаль :( для чого тоді асвп, не зрозуміло...
мабуть і обов'язку надати боржнику трекінговий номер відправлення у виконавця відсутній, і боржник ніяк не може пересвідчитись, що виконавець дійсно відправив постанову в банк, а не дурить.

Тобто якщо мій виконавець відправив в п'ятницю, то грубо кажучи чекати тиждень,якщо і мій ввдправив Укрпоштою..
Провів консультацію із знайомим приватним виконавцем, пояснюю що це право надсилати постанову про визнання поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій, електронним зв'язком, а не обов'язок.
Провів консультацію із знайомим приватним виконавцем, пояснюю що це право надсилати постанову про визнання поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій, електронним зв'язком, а не обов'язок.
І на електронні листи банки не відповідають, тому якщо виконавець і відправить електронним зв'язком, це не значить, що банк прийме в роботу таку постанову.

Advokat Ukraine добавил(а) новый ресурс:

Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмір 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. - ЗАЯВА про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій

Узнать больше об этом ресурсе...
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, виконавцю потрібно відправляти 2 файла? Один заява інший підпис ? В мене воно все в різних файлах чомусь.

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, виконавцю потрібно відправляти 2 файла? Один заява інший підпис ? В мене воно все в різних файлах чомусь.
Бажано відправити всі файли які пропонує зберігати після накладання електронного підпису на заяву

Це все зрозуміло ) дякую.

Сказала принести виписку з банку , що це зп рахунок
В мене та ж біда. Я попросив надати письмову відповідь і вказати норми, якими вона керується.

Вона трошки сіла на опу. Відповіді не буде. Буде постанова в банк. ДВС...
P.s. зп рахунок їй не треба.

Вітаю. Я знайшла бланк заяви і там вказано таке:
"Підтверджую, що мною не подавалися заяви, про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій іншим приватним виконавцям та органам державної виконавчої служби".
Як це розуміти?

Вітаю. Я знайшла бланк заяви і там вказано таке:
"Підтверджую, що мною не подавалися заяви, про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій іншим приватним виконавцям та органам державної виконавчої служби".
Як це розуміти?
Все норм. То щоб ви не подали заяви до десяти виконавців, і вони потім не почали повідомляти один одного.
Одному подали, а він вже інших повідомить!

Добрий день. Написала заяву про зняття арешту. Зробила підпис дія. Але проблема в тому що це не приватний виконавець, а державний. У провадженні є контакти лише центральної електронної пошти. І куди відправляти, або в загалі, як зв'язатися з виконавцем?

Добрий день. Написала заяву про зняття арешту. Зробила підпис дія. Але проблема в тому що це не приватний виконавець, а державний. У провадженні є контакти лише центральної електронної пошти. І куди відправляти, або в загалі, як зв'язатися з виконавцем?
Ну центральну пошту і відправляйте.

А якщо, на картці більше коштів, наприклад, 20т, чи можу я ними користуватися? Чи тільки отими 13400???
Точніше 13400 в місяць. Тобто знімете 13400, а решту (6600грн) знімете наступного місяця. Ну і переходимо на готівку.

Угу... можливо.
Якщо платіжна від виконавця не прийде.
Світом рулить чорний нал.
Хоча звісно важко уявити які суми заблоковані по всій країні.
В країні війна. Але це не заважае нагинати народ.
Чекаємо коли ці 13400 скоротять до мінімалки, бо шо це за щедрість:)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі