Іконка ресурсу

Документ Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. 2023-05-12

Не має прав доступу на завантаження
  • Автор теми Автор теми Advokat Ukraine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня всім
Відправив заяву підписану електронним підписом на пошту виконавцю . Сьогодні телефонував йому,він каже-заява є,розглядається два дні,потім відправляють укрпоштою листом в банк,це ще 4-5 днів
Це так і має бути?
Мне сегодня сказали, что в общей сложности вся процедура может занять до месяца по времени. Подскажите пожалуйста, уже снят мароторий на вычет из ЗП?

Мне сегодня сказали, что в общей сложности вся процедура может занять до месяца по времени. Подскажите пожалуйста, уже снят мароторий на вычет из ЗП?
Може і місяць.
З зп будуть відраховувати.
А как через дию им отправить письмо о разблокировке?
В дії можна подивитись постанову, контакти виконавця, або підписати заяву. Надіслати листа не вийде.

добрый день
может потребовать исполнитель сначала погасить долг перед банком?

Відповіли що нема асвп і відправлять укр поштою. Чи потрібно мені надсилати аналогічні листи іншим виконавцям?
Без асвп вони не винесуть постанову. Я б звернувся до іншого виконавця...

Доброго дня, такой вопрос, у мене ВП від Олійника О. на разі він не діє. Замінює його Нордіо В. Надіслав йому заяву про 13400, він мені відповів(Добрий день, наразі в нас ще немає доступу до виконавчих проваджень Олійника О.І. Зверніться з даною заявою через декілька тижнів, можливо ситуація зміниться.
Приватний виконавець
НОРДІО Вадим Вікторович)
Чи можна якось це прискорити? Бо декілька тижнів це занадто. Рахунок вже зараз потрібен. Дякую.

Данная тема - исключительно обсуждение документа!! По другим вопросам в другие темы!

Я неоднократно предупреждал.
Тема закрыта!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі