Іконка ресурсу

Документ Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. 2023-05-12

Не має прав доступу на завантаження
  • Автор теми Автор теми Advokat Ukraine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В країні війна. Але це не заважае нагинати народ.
[POSTS=1000]Та це просто жеееесть... Sуки взагалі подуріли. Я вже навіть не про кредити. Зараз світло вдвічі лупануть і автоматом всі ціни ринуться догори і звісно зелений підросте... Подивився щойно по своїй області як комунальні ї6анулись з тими наказами. Масово ї6ошать по наказам тварини... не доганяю - в країні війна закінчилась і в людей достаток покращився ??? Риторично. Тварини бл.[/POSTS]

Вони не відповідають. Повинні зареєструвати заяву і додати скан в асвп в інших документах.
В мене виконавець морозиться, слухавку не бере, вже пройшло 4 дні як подала заяву особисто в руки з відміткою, що прийняв. В ДІЇ ПОСТАНОВИ НЕМАЄ ЩЕ. МОЖЛИВО СКАРГУ НАПИСАТИ В МІНЮСТ?

А можна заяву фізичним підписом підписати, відсканити та відправити виконавцю?
У моєї матері немає ДІЇ і їй складно буде займатися цим через електронний підпис, а я не в змозі зараз їй допомогти з цим.

У моєї матері немає ДІЇ і їй складно буде займатися цим через електронний підпис, а я не в змозі зараз їй допомогти з цим.
Ні, скорішь за все, виконавець не прийме таку заяву

Здравствуйте.Можно уточнить: я могу подать заяву на разблокировку только в одном банке?К примеру:у меня Монобанк возобновил арест/заблочил карту,на ней 3000грн.Активно пользуюсь я картой а-банка,которая ещё не арестована (в постанове на арест а-банка нет среди других).Если я напишу заяву исполнителю про разблокировку Моно,он может арестовать счета в А-банке?
Про а-банк не уведомляйте виконавчу! Этот банк в 99% случаев сейчас не блокирует автоматически счета! Пользуйтесь им!
Позвоните виконавцю уточните, мои знакомые писали заяву от руки, вниз на заяву под текстом прикладывали паспорт раскрытый, делали фото и отправляли виконавцю. И норм
И кстати счёт должен быть тот, куда приходит только зп или соцвыплаты, требуют выписку, если другие есть надходження, то могут отказать в розблокировке. И деньги которыми можно пользоваться с этого счёта это зарплата и соцпомощ. Можно конечно схитрить, открыть новую карту и сказать что она чисто для зп...

А як мені дізнатись що вони хоч щось роблять, а не забили х..
У знайомого арештував і морозився поки він не подзвонив на урядову гарячу лінію. А там напевно вставили йому бо розблокував і вибачився за незручності 1545 номер

Провів консультацію із знайомим приватним виконавцем, пояснюю що це право надсилати постанову про визнання поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій, електронним зв'язком, а не обов'язок.

І на електронні листи банки не відповідають, тому якщо виконавець і відправить електронним зв'язком, це не значить, що банк прийме в роботу таку постанову.
А що тоді робити? Брати у виконавця постанову і самому в банк відвозити?

Напишіть заяву від руки і відправте Укрпоштою рекомендованим листом.

В мене виконавець морозиться, слухавку не бере, вже пройшло 4 дні як подала заяву особисто в руки з відміткою, що прийняв. В ДІЇ ПОСТАНОВИ НЕМАЄ ЩЕ. МОЖЛИВО СКАРГУ НАПИСАТИ В МІНЮСТ?
Ви перевірили в АСВП?Е там скан копія вашої заяви?
І повинен з'явитися постанова про визнання рахунку

Останнє редагування:
Дякую вам за пораду. Сьогодні поїхала знову до нього він мені вручив постанову в руки з мокрою печаткою і сказав, що відправив в банк через Укрпошту. В банк зателефонувала, постанова їм не надходила. Буду чекати.... Ось думаю може мені самій відправити ще раз постанову з Укрпошти заказним листом... :письмо::)

Дякую вам за пораду. Сьогодні поїхала знову до нього він мені вручив постанову в руки з мокрою печаткою і сказав, що відправив в банк через Укрпошту. В банк зателефонувала, постанова їм не надходила. Буду чекати.... Ось думаю може мені самій відправити ще раз постанову з Укрпошти заказним листом... :письмо::)
Я подав заяву в ел.адресу 29-го вечором,30-го вона з'явилась асвп.Вчора десь о 23-00 картки розблокували ,усі, в приват банку.Хоча заява була звісно на оди рахунок.На рахунку який був в заяві ,була заморожена сума боргу (вона там у мене не велика) Сьогодні оплатив виконавче провадження в дії,з годом сума буде розморожена.
Хоча мені не зрозуміло,чому з рахунку "є підтримка" була заморожена сума боргу
Можливо тому що я не підтвердив що це рахунок соц допомоги..
Ось думаю може мені самій відправити ще раз постанову з Укрпошти заказним листом...
Десь читав що вони такі листи не розглядають
Може хтось пояснить мені.В чому тоді сенс цієї заяви,якщо все одно ти не зможеш користуватися цим рахунком,якщо на ньому не вистачатиме грошей для погашення заборгованості

Останнє редагування:
Про а-банк не уведомляйте виконавчу! Этот банк в 99% случаев сейчас не блокирует автоматически счета! Пользуйтесь им!

Позвоните виконавцю уточните, мои знакомые писали заяву от руки, вниз на заяву под текстом прикладывали паспорт раскрытый, делали фото и отправляли виконавцю. И норм
И кстати счёт должен быть тот, куда приходит только зп или соцвыплаты, требуют выписку, если другие есть надходження, то могут отказать в розблокировке. И деньги которыми можно пользоваться с этого счёта это зарплата и соцпомощ. Можно конечно схитрить, открыть новую карту и сказать что она чисто для зп...
А как через дию им отправить письмо о разблокировке?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі