Що ви робили з роботою?

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.

Можливо, були такі теми раніше, але відповідей багато не знайшла. Що ви робили з роботою, якщо були офіційно влаштовані, коли почалися прострочки? Мене ця тема найбільше хвилює, оскільки хоч наразі не заробляю багато, але компанія добре відома в Україні з економ.тематикою і з можливими перспективами. Поки прострочка в одній компанії, але серйозно задумуюся, щоб звільнитися найближчим часом і не спортити собі репутацію. Підтримайте або порадьте. Дякую)

Всім привіт.

Можливо, були такі теми раніше, але відповідей багато не знайшла. Що ви робили з роботою, якщо були офіційно влаштовані, коли почалися прострочки? Мене ця тема найбільше хвилює, оскільки хоч наразі не заробляю багато, але компанія добре відома в Україні з економ.тематикою і з можливими перспективами. Поки прострочка в одній компанії, але серйозно задумуюся, щоб звільнитися найближчим часом і не спортити собі репутацію. Підтримайте або порадьте. Дякую)
Вони ж все одно туди телефонуватимуть, навіть якщо ви звільнитесь. І тому репутацію вам все одно пошкодять. Я радив би поговорити з боссом про ситуацію відверто.
Якщо у вас така компанія, що за це звільняють - то звільнитесь. А якщо вони вас підтримають - будете тримати оборону, і колектори обсеруться, пардоне муа за мою французьку.

Всім привіт.

Чём вы испортите репутацию?
Звонками вымогателей на работу?
Даже если вы увидитесь - они будут звонить!
Звонок не знакомого человека может вас обидеть, унизить, принести вам вред?
С такими мыслями нужно ехать на необитаемый остров или лес - где нет людей .
Подумайте об этом!

Вони ж все одно туди телефонуватимуть, навіть якщо ви звільнитесь. І тому репутацію вам все одно пошкодять. Я радив би поговорити з боссом про ситуацію відверто.
Якщо у вас така компанія, що за це звільняють - то звільнитесь. А якщо вони вас підтримають - будете тримати оборону, і колектори обсеруться, пардоне муа за мою французьку.
Проблема в тому, що я не маю контакту з вищим начальством)) максимум керівник підрозділу, а будуть дзвонити, то лише в кол-центр...

Всім привіт.

Руководству скажите что попали на крючок к мошенникам и теперь они могут звонить и требовать деньги по несуществующему долгу.
Если позвонят - пусть требуют документы по долгу и сами в этом убедятся.
Если фирма у вас серьезная - то может ещё и помогут поставить их на место!)

Проблема в тому, що я не маю контакту з вищим начальством)) максимум керівник підрозділу, а будуть дзвонити, то лише в кол-центр...
От значить з керівником підрозділу про це й поговоріть довірливо. А там уже якось то воно буде.
nata91, врать насчет мошенников я бы не советовал. Руководству будет очевидно, что вы врете.

поговоріть відверто.якщо людина нормальна все зрозуміє,а,ні то скажіть ,що літом вкрали паспорт з телефоном,або ще щось

Подойдите к вашему руководителю , а он передаст информацию дальше.
Вижу фирма серьёзная, значит есть служба безопасности - там ребята знают что делать с такими упырями)))
Все будет хорошо!
От значить з керівником підрозділу про це й поговоріть довірливо. А там уже якось то воно буде.
nata91, врать насчет мошенников я бы не советовал. Руководству будет очевидно, что вы врете.
Почему врать?
Они документы не предоставят.
Значит мошенники и вымогатели!

поговоріть відверто.якщо людина нормальна все зрозуміє,а,ні то скажіть ,що літом вкрали паспорт з телефоном,або ще щось
Зачем врать? Что за совет? Лучше раз сказать как есть и всё...сказать, что брал\а , а потом проценты ппц, чем больше врёшь, тем дальше сложнее

Всім привіт.

Когда пошла просрочка по швидко вошам через 18 дней добрались и до моего руководства, на личный номер. Что говорили думаю писать не надо)
Тогда мне на фирме одолжили 25к, закрыл несколько шараг. Осталось ещё 23 )
А вчера звонили с другой конторы, натыкали ей по самое "не хочу". Она даже копов вызвала, написала заявление. А сегодня я уже в офисе писал на увольнение )
Но предложили на условиях подрядчика по договору работать.
Наивные думают им перестанут наяривать, если я не буду работать официально
Хотя сразу предложили помощь, но когда увидели все мои займы, которые с процентами уже больше 100к, то сказали брать в банке под залог. Оно и понятно

возможно,но есть разные ситуации
Врать это ещё хуже себе делать или вы думаете, что начальники совсем олени и не смогут гуглом воспозоваться или у друзей знакомых узнать? Потом точно выгоняет и репутация по писюну пойдет

Всім привіт.

Працювала далі. Пояснила людям,що то аферисти. Хто повірив, хто ні, то вже діло таке. Кожен день приходила на роботу з посмішкою , нібито нічого не сталося. Це допомогло.

Врать не стоит? узнают, будут неприятности больше...

Зачем врать? Что за совет? Лучше раз сказать как есть и всё...сказать, что брал\а , а потом проценты ппц, чем больше врёшь, тем дальше сложнее
В чем лож?
МФО с вами по правильному поступают?
Если у них документов нет - это ваша проблема?

Врать это ещё хуже себе делать или вы думаете, что начальники совсем олени и не смогут гуглом воспозоваться или у друзей знакомых узнать? Потом точно выгоняет и репутация по писюну пойдет
Если сказать начальнику пусть отправят документы и сразу оплатишь долг.
Где лож?

Всім привіт.

Я хотіла також звільнитися, пішла і все розповіла, вони сказали, щоб я не хвилювалася, і працювала далі. Це мої проблеми, якщо будуть дзвонити, то вони знають, що відповідати. З серпня 2019 просрочки. За весь час, ніхто не казав, що до когось дзвонять чи пишуть за мене. Все залежить від керівництва.

если уже позвонили и колектив говорит за спиной то уже репутация пошла по пюсюну,так что ходить и говорить что проценти большие что угрози что у шарг взял...

Назад
Угорі