Ania_0606
Форумчанин
- Дописи
- 85
- Реакції
- 29
- Бали
- 308
Ania_0606 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кажу з власного досвідуЧисто жіноча логіка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кажу з власного досвідуЧисто жіноча логіка
Где вы их только находите!єгроші і маніфою я знаю точно може задовбати з перших днів прострочки твоїх рідних, а аванс кредіт я їм голови морочила і ігнорила, але точно не дзвонили до родичів. Якби дзвонили, то дізналась
Кого?Где вы их только находите!
Новые МФО.
Ну коли треба гроші на перекриття тих мфо, ти і не таке знайдеш)))Новые МФО.
Та жуть. И новые какие то. Традиция, пинг понг и тд.Ну коли треба гроші на перекриття тих мфо, ти і не таке знайдеш)))
Традицію я десь ще чула, а ось про пінг понг ніТа жуть. И новые какие то. Традиция, пинг понг и тд.
Помнится был пэй понг. Тоже МФОТрадицію я десь ще чула, а ось про пінг понг ні
Фінсфера мені недавно попаласьПомнится был пэй понг. Тоже МФО
О Боже! Мне какой то Додам предложения шлёт. Ну и какой то Дом Комфорт чего то там предлагает.Фінсфера мені недавно попалась
Ой Додам знаю, а ще нові кредитиО Боже! Мне какой то Додам предложения шлёт. Ну и какой то Дом Комфорт чего то там предлагает.
Новые кредиты? А старых нет?Ой Додам знаю, а ще нові кредити
Ні, мфо називається Нові КредитиНовые кредиты? А старых нет?
Дивні придурки ці нові кредити. Задовбували місяць і майже два роки не чути і не видно.Ні, мфо називається Нові Кредити
По тим причинам, що і до війни...Я поражаюсь, чесс слово. В стране война. а они в мфо кредиты гребут. У меня два вопроса: зачем и нах*я?...
Чекати і тільки. Смс у них - це шаблони.У мене 22-й день прострочки і сьогодні мене вони засипали повідомленнями -"Terminovo vnesit oplatu sogodni do 16:00! U razi vidsutnosti oplati, dogovir bude peredanij do kolektorskoyi kompaniyi" , потім такі самі тільки інший час. І ще типу - внесіть бла-бла-бла уникніть негативних наслідків
Отримала 7 повідомлень за день.. тепер думаю- це якийсь глюк чи і правда завтра почнуть якусь xepню
Я вже закрила багато мфо, але знову залізла, щоб перекредитуватись. Дійшло, що повернусь туди звідки починала
Але мене чи то совість мучає чи що... я брала цей кредит не з тією метою, щоб не повертати. З ними ще не зв'язувалась щоб за тіло закрити і не знаю, що робити
Відсотків вже нарпхували майже тіло