Що скажете про Аванс Кредит / Avans Credit ?

єгроші і маніфою я знаю точно може задовбати з перших днів прострочки твоїх рідних, а аванс кредіт я їм голови морочила і ігнорила, але точно не дзвонили до родичів. Якби дзвонили, то дізналась
Где вы их только находите!

У мене 22-й день прострочки і сьогодні мене вони засипали повідомленнями -"Terminovo vnesit oplatu sogodni do 16:00! U razi vidsutnosti oplati, dogovir bude peredanij do kolektorskoyi kompaniyi" , потім такі самі тільки інший час. І ще типу - внесіть бла-бла-бла уникніть негативних наслідків
Отримала 7 повідомлень за день.. тепер думаю- це якийсь глюк чи і правда завтра почнуть якусь xepню
Я вже закрила багато мфо, але знову залізла, щоб перекредитуватись. Дійшло, що повернусь туди звідки починала
Але мене чи то совість мучає чи що... я брала цей кредит не з тією метою, щоб не повертати. З ними ще не зв'язувалась щоб за тіло закрити і не знаю, що робити
Відсотків вже нарпхували майже тіло

Останнє редагування:
Я поражаюсь, чесс слово. В стране война. а они в мфо кредиты гребут. У меня два вопроса: зачем и нах*я?...

У мене 22-й день прострочки і сьогодні мене вони засипали повідомленнями -"Terminovo vnesit oplatu sogodni do 16:00! U razi vidsutnosti oplati, dogovir bude peredanij do kolektorskoyi kompaniyi" , потім такі самі тільки інший час. І ще типу - внесіть бла-бла-бла уникніть негативних наслідків
Отримала 7 повідомлень за день.. тепер думаю- це якийсь глюк чи і правда завтра почнуть якусь xepню
Я вже закрила багато мфо, але знову залізла, щоб перекредитуватись. Дійшло, що повернусь туди звідки починала
Але мене чи то совість мучає чи що... я брала цей кредит не з тією метою, щоб не повертати. З ними ще не зв'язувалась щоб за тіло закрити і не знаю, що робити
Відсотків вже нарпхували майже тіло
Чекати і тільки. Смс у них - це шаблони.
Через півроку закриєте за тіло. Але дзвінки будуть.

В мене в них 13-тий день прострочки, телефонували до близьких, після цього прислали повідомлення в телеграм щоб оплатити до 18:00 або будуть звертатись до контактних

Назад
Угорі