Що сьогодні за день?

• Автор теми Автор теми Меррі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меррі

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
24
Бали
283
Меррі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?

З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?
Меня манибум засыпает смсками , наглые ужас..... может и звонят, но все звонки блокируются

день державного прапора. мне тоже многие бомбят ссм-одни списание предлагают в честь праздника, другие где нет долгов- промокод со скидкой :mosking:

Дуже інформативна тема :good: :facepalm::facepalm:
Ви більше 3 місяців на форумі, а пишете таку, пробачте - уйню !!!
Є вагон і маленька тєлєжка на рахунок цього тем на форумі, навіщо ще одну створювати ?!!
І головне запитання - Що саме вам дасть відповідь на питання "В кого ще таке ?" ??????
Якщо в мене таке чи не таке - яку особисто вам це користь принесе ????:dash1:

[QUOTE="Меррі, post: 259510, member: 4119"
Є вагон і маленька тєлєжка на рахунок цього тем на форумі, навіщо ще одну створювати ?!!
І головне запитання - Що саме вам дасть відповідь на питання "В кого ще таке ?" ??????
[/QUOTE]
Мне кажется нехватка человеку внимания он(она) решыл таким способом привлечь к себе в нимания

[QUOTE="Меррі, post: 259510, member: 4119"
[/QUOTE]
Добрий день, тему створила, тому що сьогодні черех ці дзвінки не можу навіть форум почитати.

• Вау!
Реакції: Neo
день державного прапора. мне тоже многие бомбят ссм-одни списание предлагают в честь праздника, другие где нет долгов- промокод со скидкой :mosking:
В мене просто давно такого ажіотажу не було, один заблокую, через 2 хв. новий номер дзвонить

Насчёт звонков не было. Смс как всегда. 2-3 от бывших мфо. 2 смс с предложением новых. 1 смс от укрколлект(mycredit) что отримали виконавчий напис нотариуса, ну и от вердикт, что переуступили(только с "родного" форума узнала, что они от Динеро.
И кстати по поводу звонков. 3 дня как вышла из роуминга и звонков было всего 3-4(Труколлер заблочил), а сегодня вообще тишина,только смски.

Добрий день, тему створила, тому що сьогодні черех ці дзвінки не можу навіть форум почитати.
Так виключить телефон на півгодини, заваріть чаю, заспокойтесь і не реагуйте так панічно на ті дзвінки попрошаєк!!!
Чого паніка на кораблі??? Ви ж не перший місяць тут!!! І знаєте - що це всього навсього "навозні мухи" дзвонять.

Мне кажется нехватка человеку внимания он(она) решыл таким способом привлечь к себе в нимания
[/QUOTE]
Ви бачу теж уваги хочете?

мне пару раз позвонили и то не за меня))))

Так виключить телефон на півгодини, заваріть чаю, заспокойтесь і не реагуйте так панічно на ті дзвінки попрошаєк!!!
Чого паніка на кораблі??? Ви ж не перший місяць тут!!! І знаєте - що це всього навсього "навозні мухи" дзвонять.
Не перший, але скільки дзвінків не було ні разу, тому і паніка почалася. Аж трусити почало, по 3-4 місяці цього аду від мфо нерви вже не в порядку (

Не перший, але скільки дзвінків не було ні разу, тому і паніка почалася. Аж трусити почало, по 3-4 місяці цього аду від мфо нерви вже не в порядку (
Вы уже должны были привыкнуть и забить...

В мене просто давно такого ажіотажу не було, один заблокую, через 2 хв. новий номер дзвонить
Включите антиспам на все незнакомые номера и скрытые пока не угомонятся, у меня уже 5 месяцев практически всегда блок на все незнакомые, иногда отключаю, если жду важные звонки.
За 5-6 месяцев просрочки звонки в основном одиночные, но к примеру готивочка последние недели 2 тоже задраяивает своими автодозвонами, а номеров достаточно, я б заманался каждый номер блочить по 20 мфо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі