Що сьогодні за день?

• Автор теми Автор теми Меррі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А я б хотела щоб был праздник Якоря.....

Анекдот...
Дразнятся звери!;
-Йожик,в жoпe ножик..
-..Белка,в жoпe якорь...
-Не смешно...
--Зато не вынять ,якорь.
(((А флаг Можна))))

Доброго дня, сьогодні єврогроші прислали лист " увага боржник" якщо протягом трьох днів не заплачу приїдуть описувати майно, як ви думаєте народ на рахунок цього,в нацкомфінпослуг написав через урядовий центр два дні назад
А Ви як думаете?Приiдуть чи нi?

Думаю що не приїдуть,тим більше жодного майна в мене немає, і адреса я там приписаний і не живу там вже 11 років,просто на пошті знайома працює вона і мене проінформувала
Post automatically merged:

А тим більше яке майно,як кредит онлайн і не залоговий а тим більше нехай гуляють там переплати 9000 грн

Думаю що не приїдуть,тим більше жодного майна в мене немає, і адреса я там приписаний і не живу там вже 11 років,просто на пошті знайома працює вона і мене проінформувала
Post automatically merged:

А тим більше яке майно,як кредит онлайн і не залоговий а тим більше нехай гуляють там переплати 9000 грн
Все вiрно.Сiдайте п'ять!( за п'ятибальною шкалою):clapping:

Я вот одного не пойму зачем они каждый день шлют СМС: вам одобрен кредит переходите по ссылке заполните заявку " всё равно же не дают с просрочками. Странные....
Дело в том, что у мфо есть общие базы. Взял в одной-автоматом предлагают все. Это в программу забито. Мне по десятку предложений в день херачат. Когда-пробовал оформить, хрена, везде отказы(Слава Богу! )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі