Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Меня манибум засыпает смсками , наглые ужас..... может и звонят, но все звонки блокируютсяЗ самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?
Дуже інформативна темаЗ самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?

Дуже інформативна тема[QUOTE="Меррі, post: 259510, member: 4119"
З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?

Дуже інформативна тема[QUOTE="Меррі, post: 259510, member: 4119"
З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?

Мне кажется нехватка человеку внимания он(она) решыл таким способом привлечь к себе в нимания
Вечером днем не получилось я утром приехал и поехал на работу и только освободилсяУже с нашими "блудницами" иль ещё не встретились ?
В мене просто давно такого ажіотажу не було, один заблокую, через 2 хв. новий номер дзвонитьдень державного прапора. мне тоже многие бомбят ссм-одни списание предлагают в честь праздника, другие где нет долгов- промокод со скидкой![]()
Так виключить телефон на півгодини, заваріть чаю, заспокойтесь і не реагуйте так панічно на ті дзвінки попрошаєк!!!Добрий день, тему створила, тому що сьогодні черех ці дзвінки не можу навіть форум почитати.
Мне кажется нехватка человеку внимания он(она) решыл таким способом привлечь к себе в ниманияДуже інформативна тема![]()
Ви більше 3 місяців на форумі, а пишете таку, пробачте - уйню !!!
Є вагон і маленька тєлєжка на рахунок цього тем на форумі, навіщо ще одну створювати ?!!
І головне запитання - Що саме вам дасть відповідь на питання "В кого ще таке ?" ??????
Якщо в мене таке чи не таке - яку особисто вам це користь принесе ????![]()
Хорошего вечера вам всем там !!! Банда зачётная в Одессе собираетсяВечером днем не получилось я утром приехал и поехал на работу и только освободился

Ви бачу теж уваги хочете?Мне кажется нехватка человеку внимания он(она) решыл таким способом привлечь к себе в нимания
Не перший, але скільки дзвінків не було ні разу, тому і паніка почалася. Аж трусити почало, по 3-4 місяці цього аду від мфо нерви вже не в порядку (Так виключить телефон на півгодини, заваріть чаю, заспокойтесь і не реагуйте так панічно на ті дзвінки попрошаєк!!!
Чого паніка на кораблі??? Ви ж не перший місяць тут!!! І знаєте - що це всього навсього "навозні мухи" дзвонять.
Вы уже должны были привыкнуть и забить...Не перший, але скільки дзвінків не було ні разу, тому і паніка почалася. Аж трусити почало, по 3-4 місяці цього аду від мфо нерви вже не в порядку (
Включите антиспам на все незнакомые номера и скрытые пока не угомонятся, у меня уже 5 месяцев практически всегда блок на все незнакомые, иногда отключаю, если жду важные звонки.В мене просто давно такого ажіотажу не було, один заблокую, через 2 хв. новий номер дзвонить