Що робити? Вже просто не маю сили!!

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 152
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всім доброго ранку!
Я тут новенька. Моя ситуація майже така як і у всих хто тут зібрався. Але все попорядку.
Я набралася в
Швидко гроші
Бистро займ
Кредит каса
Дінеро
Монівео
Монібум
Твої гроші
Еврогроші
Топ кредит
Кеш ап
Благо
Сос кредит

Все почалося банально, в один прекрасний день почала робити ремонт, нехвтало грошей звернулася до:
Швидко гроші - платила вчасно, але наступв час не було коштів навіть зробити пролонгацію.
І зцього все почалося, я зробила дуже велику помилку. я почала влазити в ще більші борги щоб погасити попередній, я брала новий.Також винекла затримка по зарплаті, а на деяких сайтах де я брала і гасила повністю(кредит плюс, монетка) при повторному зверненні мені не дали кошти.
Як наслідок. Швидко гроші дозвонилися до моєї мами, дзвонили до мене та погрожували на той час в мене було щоб тільки зробити пролонгація, сьогодні мені також їм повторно платити, але я не маю чим. Монібум дозвонилися до батька, хоча його номер як і мамкин ніде не був засвічений. Навіть коли він їм пообіцяв що кредит закриємо до кінця дня, вони всеодно продовжувала дзвонити і запитувати коли ми погасимо. Алекс кредит, там працюють взагалі не адекватні люди, чи можливо мені такі трапляються. Знайшли навіть номер телефона бившої напарніци, це при тому що я там не працюю вже півтора року. На нормальну розмову не йшли, там така навіжена барешня, погрожувала що загоне мою мамку в могилу дзвінками особисто, і особисто поїде з колекторами вибивати гроші. Їм з майже 12 тис я погасила вісім, залишилася сама пеня на яку росте процент. Сам кредит був на суму в 6 тис..Сьогодні чекаю дзвінка від цієї баришні. Бистро займ, тут взагалі повний абзац, але напевно після всього наді мною судьба злодейка зглянулася і дала нормальну людину. Кредит в мене був на 6200 за короткий час він в мене став борг 15 тис., я заплатила 7 тис, остальну суму зробили реструкторизація і розкинули на чотири місяці. Дінеро ще пока вдається здержувати пролонгацією то на одну неділю то на дві. Топ кредит поки що здержую обіцянками що ось ось заплачу.
манівео погрожуть передати мою справу кредиторам. Або будуть дзвонити до близьких
Кредит касса до мене теелефонують з укрфінанси що мою справу передали їм і що банк вимагає оплатити то до 12 дня, то до шостої вечора. Пару раз приходили лести від самої кредит каси. По інших поки мовчать і шлють смс та пишуть на електронку.
Я вже неділю сплю пару годин на добу, в мене повне моральне виснаження, я дуже боюся за батьків так як в обох дуже хворе серце. Вони в мене строгих правил. Боюся що якщо все інше дойде до них вони мені цього не прабачать ніколи.
Я вже просто втомилася. Ідуже пізно знайшла цей форум. Тут багато корисної інформації, але я вже не можу читати бо голова не соображає.
Що робити???
Коштів щоб гасити просто не має.!!!
Здравствуйте подобная ситуация с кредитами но до звонков не дошло... я игнорю их звонки решила по немногу гасить по очереди. Не знаю правильно или нет...

Кожен раз обіцяють смс і лист і так його ніхто не шле!!!Те,що звонять мені-це ще нічого, телефонують на роботу , а там уже мені не знаю,що казати(керуючі сердяться) боюсь,щоб не звільнили((((
А хто дзвоне?

Подскажите пожалуйста,пишут что обратятся в полицию,по факту мошенничества с моей стороны,могут ли?Или это страшилки просто?
Конечно страшилки это.Я уже должна была сидеть и у меня забрали бы имущество,и в розыск подавали,и куча выездных групп должны были приехать))))Но я как то это пережила и плевать я на них хотела что вам и советую.
Привіт))У мене такі ж проблеми((кредити і в банках і мікро(((повна @опа!!!чесно не знаю вже як з ними боротись....був кредит в Майкредит, вони продали його, звонили,доставали в решті-решт чоловік поговорив і договорився на списання(ми заплатили суму,а решту пообіцяли списати,сказали,що кредит закритий) і що ж вони роблять.....знову почали звонити і вимагати кошти!!!!Чоловік вже не знає,що їм робити, бо одні кажуть закрите діло, а інші ПЛАТИ!!!!!Я вагітна і просто сама відповідать їм уже не можу(нервую сильно).....
Вот это не правильно.Надо было не платить.Пусть муж пошлет их на,а то будете вечно платить.У меня 16 мфо не с кем с первого дня просрочки не разговаривала,и не собираюсь платить.

Останнє редагування:
Конечно страшилки это.Я уже должна была сидеть и у меня забрали бы имущество,и в розыск подавали,и куча выездных групп должны были приехать))))Но я как то это пережила и плевать я на них хотела что вам и советую.

Вот это не правильно.Надо было не платить.Пусть муж пошлет их на,а то будете вечно платить.У меня 16 мфо не с кем с первого дня просрочки не разговаривала,и не собираюсь платить.
Я теж не буду платити. Працюю на великому підприємстві більше 2000людей. Надіюсь керівництво вже стикалися з такими ,як я,і не виженуть. Знаю одну жінку ,також в кредитах ,але працює

Я теж не буду платити. Працюю на великому підприємстві більше 2000людей. Надіюсь керівництво вже стикалися з такими ,як я,і не виженуть. Знаю одну жінку ,також в кредитах ,але працює
А работаете официально?

Доброго всім дня!!
Давненько тут не була, за цей час багато що трапилося. Я вже дойшла до тої стадії відчаю що залишалося тільки в петлю залізти.
Все вирішив один дзвінок. Дозвонилися до мого батька. І я зрозуміла що вже не має часу чекати, бо буде ще хуже.
Саме перше що я зробила.
Я все росказала своїм батькам, і повірте думала що буде ж*опа, але як вияснилося не все так погано. Так були упрьоки і звинувачення про те яка я без відповідальна, як я додумалася в таке влізти іт.п.. Але.... Їх дуже взбісило не те що я влізла в таке, а те що я відразу їм нічого не сказала, що борги набрали вже таких сумашедших сум. І я вкотре пересвідчилася, наскільки може бути крепка сімя( і я каже не тільки про батьків). Допомагали всі родичі, як кажуть хто скільки зміг.
Допомогли з роботи.
І як результат.
Я із 21 закрила 18 МФО.
Людоньки сума вийшла така що можна купити нову машину і при тому іномарку.
Поки ти підщитуєш в голові ти не бачиш всієї картини, а коли береш лист бумаги і починаєш все записувати і підраховувати...
Це жах..
За одну добу я посивіла не на одну волосину.
Зараз в мене залишилися :
Центро кредит який дозвонився вже на головний офіс. Вимагають до завтра закрити бо будуть дзвонити до директора. та погрожуть дзвонити знову до батьків. Також були погрози що завтра будуть з моїм договором розвлікатися
Майвалет (запропонував реструкторизацію) та кешап, там поки йдуть дзвінки.
Про ці три, я якщо честно просто забулася, там суми були не великі.
Так що, ще трохи головної болі хватає, головне ночю почала спати більше ніж годину.
А з батьками я помирилася, вони ще не скоро пробачать, але на те й батьки щоб підтримати.

Доброго всім дня!!
Давненько тут не була, за цей час багато що трапилося. Я вже дойшла до тої стадії відчаю що залишалося тільки в петлю залізти.
Все вирішив один дзвінок. Дозвонилися до мого батька. І я зрозуміла що вже не має часу чекати, бо буде ще хуже.
Саме перше що я зробила.
Я все росказала своїм батькам, і повірте думала що буде ж*опа, але як вияснилося не все так погано. Так були упрьоки і звинувачення про те яка я без відповідальна, як я додумалася в таке влізти іт.п.. Але.... Їх дуже взбісило не те що я влізла в таке, а те що я відразу їм нічого не сказала, що борги набрали вже таких сумашедших сум. І я вкотре пересвідчилася, наскільки може бути крепка сімя( і я каже не тільки про батьків). Допомагали всі родичі, як кажуть хто скільки зміг.
Допомогли з роботи.
І як результат.
Я із 21 закрила 18 МФО.
Людоньки сума вийшла така що можна купити нову машину і при тому іномарку.
Поки ти підщитуєш в голові ти не бачиш всієї картини, а коли береш лист бумаги і починаєш все записувати і підраховувати...
Це жах..
За одну добу я посивіла не на одну волосину.
Зараз в мене залишилися :
Центро кредит який дозвонився вже на головний офіс. Вимагають до завтра закрити бо будуть дзвонити до директора. та погрожуть дзвонити знову до батьків. Також були погрози що завтра будуть з моїм договором розвлікатися
Майвалет (запропонував реструкторизацію) та кешап, там поки йдуть дзвінки.
Про ці три, я якщо честно просто забулася, там суми були не великі.
Так що, ще трохи головної болі хватає, головне ночю почала спати більше ніж годину.
А з батьками я помирилася, вони ще не скоро пробачать, але на те й батьки щоб підтримати.
Плохо конечно,что заплатили с такими суммами(((А вообще поздравляю)Скажите пожалуйста,сколько у вас Просрочка в центрокредит?

Плохо конечно,что заплатили с такими суммами(((А вообще поздравляю)Скажите пожалуйста,сколько у вас Просрочка в центрокредит?
По центрокредиту(мені сказав цей що дзвонив) 42 дня, да і сума там 2500грн. З головному офісі мені сказали щоб нічого не боялася і не переживала ніхто мене не уволить, дзвонитемуть будуть збивати.

По центрокредиту(мені сказав цей що дзвонив) 42 дня, да і сума там 2500грн. З головному офісі мені сказали щоб нічого не боялася і не переживала ніхто мене не уволить, дзвонитемуть будуть збивати.
Ясно,спасибо.У меня там с 2800 уже 12000 за 4 месяца.Не обращайте внимания,они не сильно буйные.Мне тоже обещали всех обзвонить-маму,сестру и ещё какую-то женщину,но ни кто не говорил,что именно они звонили.А я с ними не общаюсь 3 месяца.

Ви трохи заспокоїти, бо щось якось не комфортно. Сказати що особо парюся, то ні, але наче почала жити спокойніше, так на тобі. Дзвоне якесь горе і починає мені роскащувати що завтра організує акцію по збору коштів мені в поміч. Блін та з у их кому була должна, такого ще не було. Я ось про що думаю. Якби вони могли, то вже подзвонили до батьків, а тут навіть контактним не дзвонили.

давно родителям рассказали ?сколько просрочки были?

вы сначала утверждали что вашим родителям дозвонились а теперь вы пишите что вы им все сами рассказали! и всем миром вам помогли?странно как то?

вы сначала утверждали что вашим родителям дозвонились а теперь вы пишите что вы им все сами рассказали! и всем миром вам помогли?странно как то?
Тут не має нічого страшного, їм подзвонили з двох чи трьох мфо, а в мене їх більше двадцяти. Я Росказала за всі остальні. Погодьтесь коли знаю за пару це одне, а коли за майже двадцять це зовсім інше. А помогали дійсно всім світом, в мене велика родина і якщо приходе біда незалежно якого роду всі йдуть на допомогу.
Мої співчуття, тут немає з чим вітати.
Чому співчуття. Да заплатили просто сумашедші гроші. Так розгрібатимуся ще рік. Але коли в тебе є підтримка, розуміння, в тебе всі живі. Це саме головне. Це великий урок на все життя

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі