margoo1323
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
margoo1323 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте подобная ситуация с кредитами но до звонков не дошло... я игнорю их звонки решила по немногу гасить по очереди. Не знаю правильно или нет...Всім доброго ранку!
Я тут новенька. Моя ситуація майже така як і у всих хто тут зібрався. Але все попорядку.
Я набралася в
Швидко гроші
Бистро займ
Кредит каса
Дінеро
Монівео
Монібум
Твої гроші
Еврогроші
Топ кредит
Кеш ап
Благо
Сос кредит
Все почалося банально, в один прекрасний день почала робити ремонт, нехвтало грошей звернулася до:
Швидко гроші - платила вчасно, але наступв час не було коштів навіть зробити пролонгацію.
І зцього все почалося, я зробила дуже велику помилку. я почала влазити в ще більші борги щоб погасити попередній, я брала новий.Також винекла затримка по зарплаті, а на деяких сайтах де я брала і гасила повністю(кредит плюс, монетка) при повторному зверненні мені не дали кошти.
Як наслідок. Швидко гроші дозвонилися до моєї мами, дзвонили до мене та погрожували на той час в мене було щоб тільки зробити пролонгація, сьогодні мені також їм повторно платити, але я не маю чим. Монібум дозвонилися до батька, хоча його номер як і мамкин ніде не був засвічений. Навіть коли він їм пообіцяв що кредит закриємо до кінця дня, вони всеодно продовжувала дзвонити і запитувати коли ми погасимо. Алекс кредит, там працюють взагалі не адекватні люди, чи можливо мені такі трапляються. Знайшли навіть номер телефона бившої напарніци, це при тому що я там не працюю вже півтора року. На нормальну розмову не йшли, там така навіжена барешня, погрожувала що загоне мою мамку в могилу дзвінками особисто, і особисто поїде з колекторами вибивати гроші. Їм з майже 12 тис я погасила вісім, залишилася сама пеня на яку росте процент. Сам кредит був на суму в 6 тис..Сьогодні чекаю дзвінка від цієї баришні. Бистро займ, тут взагалі повний абзац, але напевно після всього наді мною судьба злодейка зглянулася і дала нормальну людину. Кредит в мене був на 6200 за короткий час він в мене став борг 15 тис., я заплатила 7 тис, остальну суму зробили реструкторизація і розкинули на чотири місяці. Дінеро ще пока вдається здержувати пролонгацією то на одну неділю то на дві. Топ кредит поки що здержую обіцянками що ось ось заплачу.
манівео погрожуть передати мою справу кредиторам. Або будуть дзвонити до близьких
Кредит касса до мене теелефонують з укрфінанси що мою справу передали їм і що банк вимагає оплатити то до 12 дня, то до шостої вечора. Пару раз приходили лести від самої кредит каси. По інших поки мовчать і шлють смс та пишуть на електронку.
Я вже неділю сплю пару годин на добу, в мене повне моральне виснаження, я дуже боюся за батьків так як в обох дуже хворе серце. Вони в мене строгих правил. Боюся що якщо все інше дойде до них вони мені цього не прабачать ніколи.
Я вже просто втомилася. Ідуже пізно знайшла цей форум. Тут багато корисної інформації, але я вже не можу читати бо голова не соображає.
Що робити???
Коштів щоб гасити просто не має.!!!