Що робити? Вже просто не маю сили!!

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 152
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
будуть з моїм договором розвлікатися
:mosking: Уявила як вони літачки роблять з Вашого договору ))
А помогали дійсно всім світом, в мене велика родина і якщо приходе біда незалежно якого роду всі йдуть на допомогу.
Вибачте,але у Вас ніякої біди не було..Біда, це коли збирають всім світом на надскладну житттєво важливу операцію..чи на черговий курс хіміотерапії , не дай Боже..А тут Ви змусили родину віддати шалені гроші шахраям..Сподіваюсь ,Ви їм усе повернете. Ваша історія не має бути взірцем ні для кого..

Останнє редагування:
:mosking: Уявила як вони літачки роблять з Вашого договору ))

Вибачте,але у Вас ніякої біди не було..Біда, це коли збирають всім світом на надскладну житттєво важливу операцію..чи на черговий курс хіміотерапії , не дай Боже..А тут Ви змусили родину віддати шалені гроші шахраям..Сподіваюсь ,Ви їм усе повернете. Ваша історія не має бути взірцем ні для кого..
У кожного розуміння біди по свойому. Для мене це біда, яка потяга за собою благато чого, це насамперед відразилося на здоров'ї. А історія, вона і не повинна стати нікому взірцем, я поділилися тим що закрила майже все, нехай і не повністю своїми силами. Багато хто на форумі пише про те як відреагували їх рідні, коханні, друзі. Так, в людей які дізнаються про твої проблеми виникає шок і не розуміння того як ти могла в таке вляпатися. Я просила почикати і не платити, так як написала листи в нацком(щоб не переплачувати), відповідь була дуже категорична, ми хочемо щоб ти по крайній мірі могла нормально спати. Я вкотре впевнилася що інколи по рібно просто сісти і поговорити. І що твоя сім'я, твої рідні дійсно можуть бути тобі підтримкою. Кошти, звісно що віддавати і нехай не за півроку, чи рік, але віддам. Тут хоч без відсотків і якщо затримка зможуть почикати.

У кожного розуміння біди по свойому. Для мене це біда, яка потяга за собою благато чого, це насамперед відразилося на здоров'ї. А історія, вона і не повинна стати нікому взірцем, я поділилися тим що закрила майже все, нехай і не повністю своїми силами. Багато хто на форумі пише про те як відреагували їх рідні, коханні, друзі. Так, в людей які дізнаються про твої проблеми виникає шок і не розуміння того як ти могла в таке вляпатися. Я просила почикати і не платити, так як написала листи в нацком(щоб не переплачувати), відповідь була дуже категорична, ми хочемо щоб ти по крайній мірі могла нормально спати. Я вкотре впевнилася що інколи по рібно просто сісти і поговорити. І що твоя сім'я, твої рідні дійсно можуть бути тобі підтримкою. Кошти, звісно що віддавати і нехай не за півроку, чи рік, але віддам. Тут хоч без відсотків і якщо затримка зможуть почикати.
Ну-ну.В мене теж один товариш щоб мене не вбили i спала спокiйно позичив менi не малу суму грошей,а тепер каже що ж ти так довго повертаеш...через це iнодi не сплю...а родичi для того щоб я спала спокi

Не вірю в такі чудеса.....

Ну-ну.В мене теж один товариш щоб мене не вбили i спала спокiйно позичив менi не малу суму грошей,а тепер каже що ж ти так довго повертаеш...через це iнодi не сплю...а родичi для того щоб я спала спокi
Продовжу тут(не встигла вiдредагувати).А родичi для того,щоб я спала спокiйно,не спiлкуються з мфо i навiть не згадують про них.Ось тут я вiдчула пiдтримку.Директор спочатку позичив менi 250 $,але вдячна я йому саме за те,що змiг вiдстояти мене в розмовах з цими виродками,жодного разу не дотнувши.Ось це i е пiдтримка.Кожен це розумie по-своему,звiсно.Сподiваюсь,Ви не пошкодуете про свiй вибiр.

вы сначала утверждали что вашим родителям дозвонились а теперь вы пишите что вы им все сами рассказали! и всем миром вам помогли?странно как то?

Угу.Чёт последнее время граждане "мошенники" массово стали закрывать долги.У всех откуда то родственники с баблосом появились.Где же моё наследство в Канаде???))) :попкорн::попкорн::попкорн:

ВаЛиКо, вот я не знаю права или нет, но как влезла в ето все дер...мо так ниукого не отдалживала и не собираюсь.

ВаЛиКо, вот я не знаю права или нет, но как влезла в ето все дер...мо так ниукого не отдалживала и не собираюсь.
Віка88, Аналогично.Для меня это тоже не выход.Как только остановился "гнать беса" с этими пролонгациями и рефинансированием по других шарагах - появились и деньги в доме и в голове "тучи расступились".А с мфо моя политика проста - только в судовом порядке.Или идут берегом вприпрыжку.Второй вариант не рассматриваю, так ну очень сомневаюсь, что они смогут предложить мне какие-то льготные и интересные предложения.

У меня вообще кредиты в 5 банках на общую сумму почти 180 тысяч с просрочками почти 3 недели, и в 5 МФО почти 40 тысяч, по 3м уже с просрочками от 2х недель и чуть меньше.
Читаю форум, и следую советам, не отвечаю на телефонные звонки т.к сказать мне им нечего, платить пока нечем (сейчас в положении вышла в декрет и у мужа напряг с работой случился), а выслушивать истеричек или неадекватов не хочется чтобы портить себе нервы.
Правда как далее с этим быть, пока не знаю. Планирую отдавать все, но % мфо- это жесть.
В некоторых мфо уже брала до этого, и закрывала полностью. Сейчас возможности нет даже сделать ежемесячные оплаты по банкам. На что они пойдут-даже страшно представить. Хорошо что маму уже об этом предупредила.

ВаЛиКо, я очень надеялась что єнотьl в суд подадут, но через два месяца продали талиону. Пролонгаций не делала и тело не маленькое, теперь жду действий от калов

У меня вообще кредиты в 5 банках на общую сумму почти 180 тысяч с просрочками почти 3 недели, и в 5 МФО почти 40 тысяч, по 3м уже с просрочками от 2х недель и чуть меньше.
Читаю форум, и следую советам, не отвечаю на телефонные звонки т.к сказать мне им нечего, платить пока нечем (сейчас в положении вышла в декрет и у мужа напряг с работой случился), а выслушивать истеричек или неадекватов не хочется чтобы портить себе нервы.
Правда как далее с этим быть, пока не знаю. Планирую отдавать все, но % мфо- это жесть.
В некоторых мфо уже брала до этого, и закрывала полностью. Сейчас возможности нет даже сделать ежемесячные оплаты по банкам. На что они пойдут-даже страшно представить. Хорошо что маму уже об этом предупредила.

Запасайтесь терпением.При правильном построении защиты можно достаточно эффективно самортизировать их прессинг и бредни.
Главное куда бьют - близкие.Если с ними всё в порядке - у них существенно сокращаются рычаги давления.Телефон на игнор, соцсети на максимум приватности и желательно со сменой никнейма и фото.Вайбер надругой незасвеченый номер.Урезает как минимум 80% их поля деятельности.
ВаЛиКо, я очень надеялась что єнотьl в суд подадут, но через два месяца продали талиону. Пролонгаций не делала и тело не маленькое, теперь жду действий от калов

Віка88, У меня аналогичная ситуация с этими притрушенными.Тело - ого, % - ого-го, жду развития событий в этом блокбастере)

Ясно,спасибо.У меня там с 2800 уже 12000 за 4 месяца.Не обращайте внимания,они не сильно буйные.Мне тоже обещали всех обзвонить-маму,сестру и ещё какую-то женщину,но ни кто не говорил,что именно они звонили.А я с ними не общаюсь 3 месяца.
Та они им звонили или нет...у меня 10 дней просрочки ... сегодня сказали будут всем звонить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі