Андрей Карта
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8665
- Рішення
- 3
- Реакції
- 18301
- Бали
- 6905
Андрей Карта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спасибо))УУ меня 5 Мфо.Правда один продан((Решила не платить... хватит-я за 6 месяцев ничего себе не купила,да что себе-детям отказывала.Пускай с**ут п*Сю пёсика))Теперь детям и себе.Думала на той неделе получу и пойду одно мфо закрою какое на тело согласиться,а потом передумала)))Пойду подарки малым лучше куплю и на жизнь оставлю.Хватит их кормить!
Жалею правда что в нацфин писала((Ну ничего.Из всех,самое большое тело 3200(остальные 2800,3000,3100 и проданный хотят почти 12000 из 3000)Скажите,а за этот период ,всех нашли?
Я всех предупредил. В конце концов это мои коллеги, друзья, родственники.

. Сьогодні була розмова з папою(і розмова проходила із вживанням такої лексики яку я собі ніколи не дозволяю при ньому вживати і він в очередний раз убідився що в нього доця тю-тю
) і я йому все росказала. скажу честно, наче камінь з душі впав.
. Я дала зсилку на цей форум. Він почитав. Ми з ним правда трохи не сходимося в поглядах, але відкрити правду це дійсно класно. Я звернулася до харошого юриста(він знає мене давно, і був мягко кажучи в шоці від того куда я влізла, але сказав що не має такої проблеми яку не можна вирішити). Залишилося одне, щоб не дійшло до мамки, бо мама, вам не папа. Листи в нацком на 6 МФО написала. Впереді прокуратура. Бо дістали ці діячі мене конкретно.