Щоденник Що робити.... С чого почати ?

• Автор теми Автор теми Stratocaster229
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 6K
Блок сразу после вынесения постановления.
Деньги есть на счету - спишут сразу.
Договориться - попробуйте, многие идут на сделку.
В ШГ говорят что не могут не подать на постановление спустя 2 месяца.

Это правда ?

Всем Привет. Все стало только хуже. Я держался плана но сорвался от невыносимости жизни еще месяц без денег и я после закрытия взял новые МФО

1. Итого ситуация на сейчас -ШГ (9700) - открыто провадження но в исполнение не передано. Можно гасить по 3000 гре в месяц-
-ЄАПБ (12 000) - 2 платежа по 6000 под гарантийное письмо
-Alex Credit ( 4500 до полного погашения) Можно пролонгировать на 10 дней (760 грн)20 дней (860 грн)30 дней (960 грн)
-My Credit (2600 грн)
-AFK (13 306) - Досутпна реструктуризация (первый платеж 1400 грн второй и третий по 3970)
-Tengo (до закрытия 11 200) - платеж 1600 грн под гарантийное письмо
-Lovilave (до закрытия 2200) - платеж 1100 под гарантийное письмо
-CreditPlus (до закрытия 4800 - платеж 2400 под гарантийное письмо
-Банки - как и было 6200 в месяц + есть просрочка по самому большому кредиту 3400
- FINX (6400) - 6 платежей по 1100 грн-
- Є гроші (12 000 насчситали уже при теле в 8000 грн)

Все это очень печально потому что как будто с первого сообщения в этом дневнике я сделал в лучшем случае 2 шага вперед - 1 назад. И все это очень гнусно.
Глупец я, думаю теперь какую стратегию выбирать и как вообще двигаться.

Но при любых раскладах я более не готов отдавать 90% дохода на кредиты. Выделю бюджет не более 10 тысяч после того как погашу просрочку в банках, а там будет как будет.

Спасибо всем кто это прочтет

Всем Привет. Все стало только хуже. Я держался плана но сорвался от невыносимости жизни еще месяц без денег и я после закрытия взял новые МФО

1. Итого ситуация на сейчас -ШГ (9700) - открыто провадження но в исполнение не передано. Можно гасить по 3000 гре в месяц-
-Alex Credit ( 4500 до полного погашения) Можно пролонгировать на 10 дней (760 грн)20 дней (860 грн)30 дней (960 грн)
-My Credit (2600 грн)
-AFK (13 306) - Досутпна реструктуризация (первый платеж 1400 грн второй и третий по 3970)
-Банки - как и было 6200 в месяц + есть просрочка по самому большому кредиту 3400

Все это очень печально потому что как будто с первого сообщения в этом дневнике я сделал в лучшем случае 2 шага вперед - 1 назад. И все это очень гнусно.

Но при любых раскладах я более не готов отдавать 90% дохода на кредиты. Выделю бюджет не более 10 тысяч после того как погашу просрочку в банках, а там будет как будет.

Потрібно закривати тоді, коли є змога, поради вам давали уже раніше, потрібно порахувати все детально по своєму доходу і сісти на сухий пайок, якщо хочете все вирішити швидко. Дисципліна допоможе, якщо брати ваш метод закривання. Або просто забиваєте і збираєте кошти, але у вас багато чого запущено по реконструктаризації, якщо пропадете, все по факту згорить і мало кому що докажеш, бо порушили домовленості🤷‍♂️

Потрібно закривати тоді, коли є змога, поради вам давали уже раніше, потрібно порахувати все детально по своєму доходу і сісти на сухий пайок, якщо хочете все вирішити швидко. Дисципліна допоможе, якщо брати ваш метод закривання. Або просто забиваєте і збираєте кошти, але у вас багато чого запущено по реконструктаризації, якщо пропадете, все по факту згорить і мало кому що докажеш, бо порушили домовленості🤷‍♂️
То єдиний реальний варіант - далі по методу сухого пайку ? Якщо зламати реструктуризації - гарантований суд ?

То єдиний реальний варіант - далі по методу сухого пайку ? Якщо зламати реструктуризації - гарантований суд ?
Сухий пайок дасть вам дисципліну і спогади на майбутнє, що кредити краще не брати)) У мене ситуація зовсім інша, мою історію можете прочитати в моєму щоденнику, за весь період у мене був 1 позов до суду, який май пройти без моєї присутності, але вирішили справу до суду

-My Credit (2600 грн)

Якщо ви впряглися реструктуризації то і далі прийдеться їх тянути
У вас є порахована загальна сума щомісячних платежів? який це відсоток від ваших доходів?

Сухий пайок дасть вам дисципліну і спогади на майбутнє, що кредити краще не брати)) У мене ситуація зовсім інша, мою історію можете прочитати в моєму щоденнику, за весь період у мене був 1 позов до суду, який май пройти без моєї присутності, але вирішили справу до суду
Я був на сухому пайку і так закрив вже не один кредит. На момент початку в мене тільки по тілах було більше 100 тис
Якщо ви впряглися реструктуризації то і далі прийдеться їх тянути
У вас є порахована загальна сума щомісячних платежів? який це відсоток від ваших доходів?
80%. Все пораховано

Я був на сухому пайку і так закрив вже не один кредит. На момент початку в мене тільки по тілах було більше 100 тис
Тоді в чому суть питання?Ви або їх закриваєте на сухому пайку або не мучите себе і живете своє найкраще життя, тут я думаю все і так зрозуміло без питань

80%. Все пораховано
нажаль 80% це занадто велике навантаження. тоді або сидіти на сухому пайку або збільшувати свої доходи. по інакшому ви знов через пару тижнів напишете про "сорвался от невыносимости жизни еще месяц без денег"

Тоді в чому суть питання?Ви або їх закриваєте на сухому пайку або не мучите себе і живете своє найкраще життя, тут я думаю все і так зрозуміло без питань
Суть в тому щоб закривати поступово з обмеженим бюджетом. По черзі. Як я і мав робити з самого початку.

Чи якщо зараз зламати ці реструктуризаціїї - потім лише суд і т.п ?

нажаль 80% це занадто велике навантаження. тоді або сидіти на сухому пайку або збільшувати свої доходи. по інакшому ви знов через пару тижнів напишете про "сорвался от невыносимости жизни еще месяц без денег"

А якщо все ж почати закривати поступово з більш обмеженим бюджетом - це зламає деякі рестрктуризації - потім буде чекати лише суд ?
Чи є шанс що хтос з контор піде на перегляд умов чи термінів ?

Суть в тому щоб закривати поступово з обмеженим бюджетом. По черзі. Як я і мав робити з самого початку.

Чи якщо зараз зламати ці реструктуризаціїї - потім лише суд і т.п ?

А якщо все ж почати закривати поступово з більш обмеженим бюджетом - це зламає деякі рестрктуризації - потім буде чекати лише суд ?
Чи є шанс що хтос з контор піде на перегляд умов чи термінів ?
я наприклад зламав рестрктуризацію акційної суми в ЕАБП, але потім за півтора місяця закрив з тими ж акційними умовами. Суд то таке діло, можуть подати, а можуть не подати. Суд це фігня, ви ітак в болоті по вуха, судом більше судом меньше погоди не поміняє.

я наприклад зламав рестрктуризацію акційної суми в ЕАБП, але потім за півтора місяця закрив з тими ж акційними умовами. Суд то таке діло, можуть подати, а можуть не подати. Суд це фігня, ви ітак в болоті по вуха, судом більше судом меньше погоди не поміняє.
В мене так само зараз в них реструктуризація по акційній сумі. Вніс 1 3 платежів.

Вони васм сильно пресували потім ? І те що ви сплатитили попереньо вони врахували в нових умовах чи як то було ?

В мене так само зараз в них реструктуризація по акційній сумі. Вніс 1 3 платежів.

Вони васм сильно пресували потім ? І те що ви сплатитили попереньо вони врахували в нових умовах чи як то було ?
Мене не пресували взагалі. Я появився через півтора місяця і сказав дайте акцію на закриття решти боргу (крім того одного платежа що вже сплатив). Вони такі: так у вас же є акція і гарантійний є. Я навіть гарантійний не переробляв, заплатив решту і на цьому все.

Ага. Тобто їх не парило що ви порушили терміни ?
ні. з Ел.Ен груп було то саме доречі. Дали мені два гарантійних по двом договорам, я один сходу оплатив, другий щось провтикав по термінам і заплатив на тиждень пізніше. Ніяких проблем. Довідки видали

АПД: але я не гарантую що у вашому випадку буде так само

ні. з Ел.Ен груп було то саме доречі. Дали мені два гарантійних по двом договорам, я один сходу оплатив, другий щось провтикав по термінам і заплатив на тиждень пізніше. Ніяких проблем. Довідки видали

АПД: але я не гарантую що у вашому випадку буде так само
Само собою. Все розумію. Дякую що пояснили

Вітаю всіх.

Що маю на сьогодні

- Швидко - Закрито. Незважаючи на відкрите провадження вдалось напряму з юристом домовитись щоб не передавали виконавцю. Закритий займ
- АФК - порушив попередню реструктуризацію. Але схоже що вдасться домовитись на новий місяць.
- СreditKasa - 11 000 Пішли до суду. Але такі тупі схоже що направили справу не в томй і справа вже як 2 місяці у повітрі застрягла. Буде на десерт
- Є гроші - Прострочка. Чекаю на продаж Кредитпромінвесту. Вже пропонують за тіло + 1000 але покинемає змоги.
-СreditPlus - Закрито
-Lovilave - Закрито
-My Credit - 3500. Розибито на платежі по 700 грн.
- КК. Борг 7800. Тут платіж по 1500 грн. Все в графіку
-ЄАПБ - залишився останній платіж в березні.
-FINX ( 4500) - в просрочці
-Alex Credit (Тіло 3500) - нарахували вже 8000. Домовився закрити за тіло в березні.

Кредити в СЕНС банку всі в графіку.

Вдалося вийти на щомісячні платежі що можна тягнути без дуже сильного надриву. Прийняв те що навіть якщо порушу реструктуризаціі - готовий до наслідків бо попередня стратегія коли я віддавав 80% на погашення - дурна, бо потім добирав і цей хаос не закінувався.

Визнав що кредити - це залежність і тому працюю з головою також.

Всім успіху !

Ще апдейт. Є Гроші запропонували закриття за тіло під Гарантійний Лист

Останнє редагування:
Назад
Угорі