Щоденник Що робити.... С чого почати ?

• Автор теми Автор теми Stratocaster229
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 6K
Я так розумію що Кредит Каса непробиваемая ?
У меня было тело 8500 у них(не платила с 22 года)
Они продали долг Укр кредит финанс,а те продали Интер риск.Общий долг был 57000.Я написала последним и закрыла за 11050

Апдейт. Хороший

Є Гроші (КредитПроммінвест) - вийшов на рестрктуризацію (3х4000)

Манівео - дали реструктуризацію (не плачу поки)
Фінсфера - чекають на платежі (тіло 9000 - згодились трьома платежами за 12 000 закрити) - поки не плачу
Швидко - згодились на реструктуризацію на 12 місяців (16000 при 9000 тіла)
Монто - залишлиось два платежі по 600 грн
My Credit - три платежі по 300 грн
СreditPlus - згодились 12 000 розбити на 5 платежів

З поганого
ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ» - Санкредит (тіло 7000) - хочуть
-або 20 300 розбити на платежі (не знаю скільки)
-або 14 200 одним платежем
Погоджуватись чи ні ?

Кредит Капітал - при тілі 3000 - хочуть 13000!!!! розибити до 10 платежів.
Погоджуватись чи ні ?

Кредит Каса - мороз але вже сказали писати їм на пошту листа - можливо знак що погодять якісь умови адекватні

Останнє редагування:
дохера хочуть, треба домовлятись тіло ну або тіло + 2 мівінки на вечерю, а ні то хай в суд шурують
Скажіть будь - ласка що їм написати в якій формі за тіло і т.п ?

Отака відповіть нормальна ? "Дякую за відповідь. Маю погоджені реструктуризації з більшістю кредиторів, бюджет обмежений. На жаль, 12 500 грн для мене непідйомна. Пропоную 5 000–6 000 грн у 1-2 платежі Якщо погоджуєтесь — прошу письмове підтвердження пунктів про повне закриття, нуль вимог та довідку після останнього платежу."

Отак нормально ?

Скажіть будь - ласка що їм написати в якій формі за тіло і т.п ?

Отака відповіть нормальна ? "Дякую за відповідь. Маю погоджені реструктуризації з більшістю кредиторів, бюджет обмежений. На жаль, 12 500 грн для мене непідйомна. Пропоную 5 000–6 000 грн у 1-2 платежі Якщо погоджуєтесь — прошу письмове підтвердження пунктів про повне закриття, нуль вимог та довідку після останнього платежу."

Отак нормально ?
ні. там безпринципні 3.14дари. Розмова тільки руслі збить бабок з лoxа(вас,мене і т.д.). Пропонують тіло тільки з безперспективних в суді справ, із давніми строками,і таке інше.Моніторять кредитну історію, і бачать що позакривалось багато давніх діл(не з ними), і самі пишуть, зв'яжіться з нами, в нас є важлива інформація... ага,щас.Принципово суд, і жодної копійки їм

ні. там безпринципні 3.14дари. Розмова тільки руслі збить бабок з лoxа(вас,мене і т.д.). Пропонують тіло тільки з безперспективних в суді справ, із давніми строками,і таке інше.Моніторять кредитну історію, і бачать що позакривалось багато давніх діл(не з ними), і самі пишуть, зв'яжіться з нами, в нас є важлива інформація... ага,щас.Принципово суд, і жодної копійки їм
Вы не знаете, если кредитная история закрыта в УБКИ они всеравно могут как-то просматривать?

Вы не знаете, если кредитная история закрыта в УБКИ они всеравно могут как-то просматривать?
якщо почитати про фріз на убках, то на папері не мають такої змоги, але ж убкі це не єдина така контора, є ще кредитні такі установи, тож мабуть знайдуть спосіб

Ні,не знаю.Ну от нехай дивляться,вони припустим, якимось чином зміни в К.історії, яким чином це може негативно на мене повпливать?

З поганого.

Кредит Каса. При тілі 12000 хоче 31000

Останнє редагування:
Вопрос. Господа знающие.

Сейчас понимаю что на все реструктуризации не хватит бюджета откровенного говоря. Учитывая специфику каждого МФО - как посоветуете действовать ?

Напомню ситуацию

Є Гроші (КредитПроммінвест) - вийшов на рестрктуризацію (3х4000) - Залишилось внести два платежі
Манівео (AFK) - дали реструктуризацію три варіанти (Два по три платежі і один за два платежі)
Фінсфера - чекають на платежі (тіло 9000 - згодились трьома платежами за 12 000 закрити) - поки не плачу.
Швидко - згодились на реструктуризацію на 12 місяців (16000 при 9000 тіла) - Теж поки не активовував
Монто - залишлиось два платежі по 600 грн
My Credit - три платежі по 300 грн
СreditPlus - згодились 12 000 розбити на 5 платежів

З поганого
ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ» - Санкредит (тіло 7000) - хочуть
-або 20 300 розбити на платежі (не знаю скільки)
-або 14 200 одним платежем

Кредит Капітал - при тілі 3000 - хочуть 13000!!!! розибити до 10 платежів.

Кредит Каса - тіло 12 000. Намалювали 32 000 - пропонують списати до 30 000 :D

Останнє редагування:
Сьгодні в ШвидкоГрошах сказали що справа вже в Юридичному відділі. Це вже гарантований суд ?

Назад
Угорі