Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Щодо Фінсфери? Написала офіційний лист їм та безпеці фінанс, сприводу що можу закрити за тіло і т.д. Лист сама писала, пояснила проблему, від них прийшов лист що вони нададуть відповідь протягом місяця, буду чекати результату

Щодо Фінсфери? Написала офіційний лист їм та безпеці фінанс, сприводу що можу закрити за тіло і т.д. Лист сама писала, пояснила проблему, від них прийшов лист що вони нададуть відповідь протягом місяця, буду чекати результату
По фінсфері який термін протермінування в вас? Цікаво яку відповідь вони напишуть...

Закрила за тіло сьогодні фінберт, начебто все ок, фінсфера з тіла в 8900 запропонувала закрити за 15000 двома платежами, поки що думаю, сума не мала, таких коштів поки немає, і якщо закрию то в наступному місяці не зможу закрити нічого, а в мене є ще діючі мої, які не на про строчці, закриваю я їх по троху. Швидко гроші та манівео

На каких условиях?
Почали розказувати що пропонували і тд, і з тіла з комісією 6240 закрила за 6060

У мене ще є їх Легко, але коштів поки немає, та і більше напрягають мене фінсфера і селфі

Ще одна радісна новина для мене, закрила Селфі за 10 к, тепер буду вирішувати питання з Фінсферою, пробувати домовлятися

ще одним крок, закриваю Легко кредит за тіло 7100, так ще і запропонували закрити 2 платежами, що я і зроблю

Сьогодні надійшло повідомлення про продаж My crediт ЕАПУ, прострочка 3 міс, хочуть з тіла 8000 43 тис з копійками, я в ауті, не знаю як з ними домовлятися тепер

Про щось домовились? Мені вони навіть смс не відправляють, дивно...

Це шось забагато
Фінсфера поки мовчить, писала на пошту сприводу тіла, не знаю

Про щось домовились? Мені вони навіть смс не відправляють, дивно...

Це шось забагато
Не знаєте як ці нові посіпаки ЕАПБ йдуть на контакт?

Не дзвонять, один раз писали пропонували с тіла 7900 закрити за 19000 типа акція, але умови не підходять такі

Сумно, подивимося що і як, все одно в пріоритеті в ці 2 місяці закрити фінсферу, бо бігають до суду, ЕАПБ теж чула що бігають, але не думаю що в перший місяць

Не знаєте як ці нові посіпаки ЕАПБ йдуть на контакт?

Дякую, почитала поки почекаю ще

Ні чого страшного не помітила поки що

Назад
Угорі