Що робити, коли вже немає сил боротись із МФО

• Автор теми Автор теми Марусина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 6K
Та ніякого, в мене 12 мфо. Половина з них просрочки в 12-17 днів ті спілкуються нормально ще
А ось і пішли перші дні просрочки другої полови.
Одні вже погрожували що будуть телефонувати рідним, типу я залишила номера своїх рідних і вони будуть туди телефонувати. Хоча це брехня
Завтра вже поставлю антиспам.
Розмовляла з ними тільки тому що не хотіла щоб вони телефонували батькам мого колишнього
Заплатите-не будуть.

Привіт.
Все індивідуально : занадто багато чинників... які саме контори, які суми, умови договорів, офіційна робота, майно і багато ще чого.
Тобто навряд чи все так от просто можно однозначно оприділити.
Читайте форум, можливо зрузумієте що саме вам потрібно робити.
Інформації дуже багато і теми практично по всім мфошкам є.
Кредит каса 25000
Милоан, Тенго, амиго, креди7 десь по 10000
А все інше там по 5-7 тисяч, швидко гроші, манивео, смартивей,монто, май кредит, лимон, фин бар, старфин, санкредит,сос и майбиз

Майна не має, автомобіля теж

Працюю офіційно, за кордоном)

Близьких попередив

Платити все одно доведеться

Але хотілось би просто тіло всюди заплатити

Вже морально підготувався

Останнє редагування модератором:
Майна не має, автомобіля теж

Працюю офіційно, за кордоном)
Ну за кордон в наших руки закороткі щось вам суттєве влаштувати.
Принаймі на даний момент і в "обозримом будущем"
Але хотілось би просто тіло всюди заплатити
Практично всі рано чи пізно на це погоджуються.
Каса звісно у вас противноприпєз*єная і може чуданути з судом... але не факт. І не факт що виграють.
Тож маючи роботу за бугром і бажання розкидати те все, думаю що у вас все вийде.
Просто переждати їхню істерику))

Ну за кордон в наших руки закороткі щось вам суттєве влаштувати.
Принаймі на даний момент і в "обозримом будущем"

Практично всі рано чи пізно на це погоджуються.
Каса звісно у вас противноприпєз*єная і може чуданути з судом... але не факт. І не факт що виграють.
Тож маючи роботу за бугром і бажання розкидати те все, думаю що у вас все вийде.
Просто переждати їхню істерику))
В принципі в кредит касі немає поки що просрочки і є можливість його закрити відразу, я так і думаю що самий великий закрити а інших перечикати)

В принципі в кредит касі немає поки що просрочки і є можливість його закрити відразу, я так і думаю що самий великий закрити а інших перечикати)
Якщо є можливість то краще закрити.
Вони придурошні)

Дякую за поради і підтримку

Тіло вони самі пропонують, тому що я просила,щоб дали можливість погасити тіло. Ніхто на це не згоден.Вимагають все.Погрожують заблокувати картку з дитячими виплатами
Це лише погрози, повірте, я теж інколи як візьму трубку, то потім жалію, вони тільки тиснуть, лякають, про наслідки розповідають стррашні )). Вічливо відповідайте, що зараз не готові оплатити і далі стаоайтесь не брати трубки. Будуть дзвонити родичам, не лякайтесь. Чекайте, коли почнуть надходити " лояльні пропозиції" . Якщо вони ще не надходять, значить не так багато часу минуло і вони ще пробують вас залякати . Але пропозиції будуть, обов'язково.
Я так вже 4 кредити закрила, ще є багато.. Тримайтесь.

Назад
Угорі