Що робити, коли вже немає сил боротись із МФО

• Автор теми Автор теми Марусина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 6K
Осьо ?господи прости)
Screenshot_2023-05-08-10-43-08-45_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
:acute:оте,що на голові

Всім привіт

А якщо в тебе 10 МФО десь на 150000

Морозитись пройде, чи в суд подадуть?

Всім привіт

А якщо в тебе 10 МФО десь на 150000

Морозитись пройде, чи в суд подадуть?
Привіт.
Все індивідуально : занадто багато чинників... які саме контори, які суми, умови договорів, офіційна робота, майно і багато ще чого.
Тобто навряд чи все так от просто можно однозначно оприділити.
Читайте форум, можливо зрузумієте що саме вам потрібно робити.
Інформації дуже багато і теми практично по всім мфошкам є.

Привіт. Маю просрочки в МФО. Хотіла сплатити борг по комуналці, яки менідістався. Сплатила, але залізла в просрочки МФО. На пролонгаціі уже немає де брати кошти.Платить нічим. Я мати трьох дітей, в декреті, меншенькому 8 місяців. Помочі мені чекать немає звідки.Сил не має, руки опускаються.Намагаюсь триматись тільки через дітей.Я ніколи не була в такій ситуації. Що робити далі, не знаю. У мене Кредос тіло 8200, просрочка 47 днів, але я за цей час кидала їм гроші частинками по 2 чи 3000. Вже закинула, білше чим сума тіла, але це нічого не дало. Селфі тіло 10 000 просрочка 40 днів, їх тежчастинками годувала. Завтра вихожу в прострочку Швидко гроші тіло 7500. Я їх лонгувала, доки могла. Вже не маю чим. Це щось страшне.
Р.S. Чоловіку пофіг, це мої проблеми.
Не пролонговуйте нічого, швидко гроші і селфі вони +- адекватні,тому можуть почекати.

А вам за Цей час просрочок ще не звонили рідним? Я ось тільки повлазила в прострочки. Переживаю що будуть звонити всім і всюди. Не знаю чим це все буду щастя виплачувати. Теж пролонгували и гасила перекредитовувала, всі гроші спустила. Краще б щось дитині купила.
В мене вже прострочено 17 днів. Додзвонились до колишнього і до батька колишнього. Сьогодні наприклад я на всі 20 дзвінків відповіла але до колишнього все одно дзвонили разів 7

В мене вже прострочено 17 днів. Додзвонились до колишнього і до батька колишнього. Сьогодні наприклад я на всі 20 дзвінків відповіла але до колишнього все одно дзвонили разів 7
І як враження від спілкування?

Чим більше спілкуєтесь, тим більше дзвонять. Саме краще поміняти сім карту і на місяць взагалі ніяк не спілкуватись. Ви трішки прийдете до тями, і трохи спаде напруга від постійних дзвінків.

І як враження від спілкування?
Та ніякого, в мене 12 мфо. Половина з них просрочки в 12-17 днів ті спілкуються нормально ще
А ось і пішли перші дні просрочки другої полови.
Одні вже погрожували що будуть телефонувати рідним, типу я залишила номера своїх рідних і вони будуть туди телефонувати. Хоча це брехня
Завтра вже поставлю антиспам.
Розмовляла з ними тільки тому що не хотіла щоб вони телефонували батькам мого колишнього

Та ніякого, в мене 12 мфо. Половина з них просрочки в 12-17 днів ті спілкуються нормально ще
А ось і пішли перші дні просрочки другої полови.
Одні вже погрожували що будуть телефонувати рідним, типу я залишила номера своїх рідних і вони будуть туди телефонувати. Хоча це брехня
Завтра вже поставлю антиспам.
Розмовляла з ними тільки тому що не хотіла щоб вони телефонували батькам мого колишнього
Чому не хочете щоб дзвонили батькам колишнього?
Надієтесь повернути б/у?

Бо зрозуміють як невісточка накосячила а їхній зайчик молодець:)
Якщо залишила зайчика, значить "погана невістка" одним недоліком більше, одним менше.
Якщо ваша мама рахує, що ви багато їсте і багато спите, це не ваша мама, а свекруха.

Назад
Угорі