Шарага "Вердикт" жёстко поставили калла на место )))

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
З часом все рідше та рідше телефонують. Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.

З часом все рідше та рідше телефонують.Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.
А якщо договір факторингу все-таки пришлють ?((

Я не знаю як в айфоні. В мене в Lenovo ця функція є в телефоні. Для айфона,можливо,потрібно завантажувати програму. Мені здається що вони повинні на укрпошту вислати. Не розумію чому на Нову пошту. Та й сумніваюсь що вони там прислали щось путнє. Нехай мене хтось виправить,якщо я помиляюсь (з Новою поштою).
В айфонах цієї функції нема і програми скачати складно... Буквально вчора, спілкувалась з людиною, яка також зіштовхнулась з такою проблемою...

В айфонах цієї функції нема і програми скачати складно... Буквально вчора, спілкувалась з людиною, яка також зіштовхнулась з такою проблемою...
Нічого собі..От тобі й "крутий" гаджет..А мій далеко не останнього випуcку Lenovo пише собі без жодних програм.

Luyi, можете на меня переадресовать)

З області ) Поки що працюю. Планую розраховуватись найближчим часом.
Я теж з області, розраховуватися не буду, планую на підвищення, оптиміст
Адвоката не запропонуєте?

Адвоката не запропонуєте?
Я б теж не розраховувалась..Люблю дітей, школу ,викладати.. Але вирішила їхати за кордон...Сьогодні дивилась в очі своїм маленьким підопічним і не знаю як їм сказати що хочу їх зрадити..?

Luyi, можете на меня переадресовать)
Да мы договаривались,я все думала чтобы хуже не было,а уже не могу с ними разговаривать, нужно ещё месяц потянуть, и все закрою, только фактор и тот вердикт ((((

Да мы договаривались,я все думала чтобы хуже не было,а уже не могу с ними разговаривать, нужно ещё месяц потянуть, и все закрою, только фактор и тот вердикт ((((
Зачем закрывать по их же процентам?

Luyi, Є на прикметі один адвокат з Рівного. Мені його порадили,сказали що любить з банками повозитись. Це виявився мій старий знайомий (раніше жив в моєму населеному пункті) . Хочу з ним поспілкуватись на рахунок мфо. Поспілкуюсь,а тоді скажу можу порадити чи ні)

Я б теж не розраховувалась..Люблю дітей, школу ,викладати.. Але вирішила їхати за кордон...Сьогодні дивилась в очі своїм маленьким підопічним і не знаю як їм сказати що хочу їх зрадити..?
За кордон на Роботу? В мене є знайомі)))А начальство як реагує на дзвінки? Розраховуватися не спішіть, я часто в Європі,знаю як там,якщо їхати назавжди то так, а втрачати роботу яку любите не потрібно
Я те
Luyi, Є на прикметі один адвокат з Рівного. Мені його порадили,сказали що любить з банками повозитись. Це виявився мій старий знайомий (раніше жив в моєму населеному пункті) . Хочу з ним поспілкуватись на рахунок мфо. Поспілкуюсь,а тоді скажу можу порадити чи ні)
Я теж дізнавалася , з неділі буду їхати , все передам хай займаються, попрошу щоб всі дзвінки йому поступали,а сама не буду з ними розмовляти, через місяць все закрию)
Д
ДОСТАЛИ!!!
Зачем закрывать по их же процентам?
Думаю с колекторамы нельзя договориться ,они на всю голову больные люди((((

Останнє редагування:
За кордон на Роботу? В мене є знайомі)))А начальство як реагує на дзвінки? Розраховуватися не спішіть, я часто в Європі,знаю як там,якщо їхати назавжди то так, а втрачати роботу яку любите не потрібно
Так,на роботу. Начальство реагувало з розумінням. Здається,вже не дзвонять. На роботу зможу повернутись в будь-який час. Хочу спробувати Європу) Якось на одному ентузіазмі з зарплатою 10 000 працювати до кінця життя ,навіть будучи закоханим в школу, перспектива не дуже..

Десь маю інші телефони спробую(((Чииала, що можна якось замовити платну послугу через оператора, определитель дзвонков.
Так,на роботу. Начальство реагувало з розумінням. Здається,вже не дзвонять. На роботу зможу повернутись в будь-який час. Хочу спробувати Європу) Якось на одному ентузіазмі з зарплатою 10 000 працювати до кінця життя ,навіть будучи закоханим в школу, перспектива не дуже..
Ну да) Розумієте це дома) в Польші наприклад 20000не більше . В мене знайомий пан Вольтек, тримає готелі на березі Балтійського моря, Погожелица 70 км до Ьерліну, відпочивають одні німці, Балтік ін , можете глянути . Відправила своїх подруг?.Зараз Врльтек приїде по камінь, поїду відпочину)в тому році море теплим було(

Останнє редагування:
Давай, все с нетерпением ждут
Len4ik, спроси заодно, может ли он мотаться в другие города, например Киев

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі