Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Женщина - кремень
Женщина - кремень
Женщина - кремень
Женщина - кремень
Брешуть) Лякають Вас ось такі неосвічені діти як в цьому записі) Вони ніхто .Максимум що вони можуть -це псувати нерви Вам по телефону. Це стосується будь-якої шараги) Назва впринципі не має значення) Якщо Ви так переймаєтесь,не розмовляйте з ними.А Ви ще щось чули про цей вердикт, сказали отримають виконавчий напис приїдуть все забирати після свят ((( суду не було
Не мають права )))А Ви ще щось чули про цей вердикт, сказали отримають виконавчий напис приїдуть все забирати після свят ((( суду не було
Не мають права )))
Ніхто так і не пише про цей вердикт, вже так дістали(((Брешуть) Лякають Вас ось такі неосвічені діти як в цьому записі) Вони ніхто .Максимум що вони можуть -це псувати нерви Вам по телефону. Це стосується будь-якої шараги) Назва впринципі не має значення) Якщо Ви так переймаєтесь,не розмовляйте з ними.
Вас дiстали?Ніхто так і не пише про цей вердикт, вже так дістали(((
Дуже дістали, вже дві ночі не сплю і вердикт і Профіт капіталВас дiстали?
Не розмовляйте з ними.А якщо розмовляєте,вимагайте договори факторингу.Пишіть розмови ,кажіть їм що з записами підете до поліції.Дуже дістали, вже дві ночі не сплю і вердикт і Профіт капітал
Та прислали документи на нову пошту, я не забираю ,довбуть чому не забираюНе розмовляйте з ними.А якщо розмовляєте,вимагайте договори факторингу.Пишіть розмови ,кажіть їм що з записами підете до поліції.
А чому на Нову пошту?Ви маєте ще пересилку оплатити?Та прислали документи на нову пошту, я не забираю ,довбуть чому не забираю
Розмови не знаю як записувати де в айфрні ця послугаТа прислали документи на нову пошту, я не забираю ,довбуть чому не забираю
Мабуть так ,вони запропонували і сказала висилайтеА чому на Нову пошту?Ви маєте ще пересилку оплатити?
Я не знаю як в айфоні. В мене в Lenovo ця функція є в телефоні. Для айфона,можливо,потрібно завантажувати програму. Мені здається що вони повинні на укрпошту вислати. Не розумію чому на Нову пошту. Та й сумніваюсь що вони там прислали щось путнє. Нехай мене хтось виправить,якщо я помиляюсь (з Новою поштою).Розмови не знаю як записувати де в айфрні ця послуга
Мабуть так ,вони запропонували і сказала висилайте
Так на нову пошту , прийшло повідомлення(Я не знаю як в айфоні. В мене в Lenovo ця функція є в телефоні. Для айфона,можливо,потрібно завантажувати програму. Мені здається що вони повинні на укрпошту вислати. Не розумію чому на Нову пошту. Та й сумніваюсь що вони там прислали щось путнє. Нехай мене хтось виправить,якщо я помиляюсь (з Новою поштою).
Де знайти людину, щоб переадресувати дзвінки , сил не маю більше з ними спілкуватисяТак на нову пошту , прийшло повідомлення(
Скажіть що не маєте можливості доставку оплатити.Нехай на укрпошту надсилають.Так на нову пошту , прийшло повідомлення(
Мабуть так і скажу) Ви не в курсі колектори довго так часто турбують, і як з ними домовлятися.Я все говорю не просила щоб ви купували мій проблемний кредит)Скажіть що не маєте можливості доставку оплатити.Нехай на укрпошту надсилають.
З часом все рідше та рідше телефонують. Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.Мабуть так і скажу) Ви не в курсі колектори довго так часто турбують, і як з ними домовлятися.Я все говорю не просила щоб ви купували мій проблемний кредит)
З часом все рідше та рідше телефонують.Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.Мабуть так і скажу) Ви не в курсі колектори довго так часто турбують, і як з ними домовлятися.Я все говорю не просила щоб ви купували мій проблемний кредит)
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги