Шарага "Вердикт" жёстко поставили калла на место )))

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Irok, ну а как с ними ещё говорить... По голосу же слышно,что малолетка звонит,возомнила себе,что слово "инспектор" открывает в жизни все двери :ahaha:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Женщина - кремень :new_russian::good:

А Ви ще щось чули про цей вердикт, сказали отримають виконавчий напис приїдуть все забирати після свят ((( суду не було

А Ви ще щось чули про цей вердикт, сказали отримають виконавчий напис приїдуть все забирати після свят ((( суду не було
Брешуть) Лякають Вас ось такі неосвічені діти як в цьому записі) Вони ніхто .Максимум що вони можуть -це псувати нерви Вам по телефону. Це стосується будь-якої шараги) Назва впринципі не має значення) Якщо Ви так переймаєтесь,не розмовляйте з ними.

Не мають права )))
Брешуть) Лякають Вас ось такі неосвічені діти як в цьому записі) Вони ніхто .Максимум що вони можуть -це псувати нерви Вам по телефону. Це стосується будь-якої шараги) Назва впринципі не має значення) Якщо Ви так переймаєтесь,не розмовляйте з ними.
Ніхто так і не пише про цей вердикт, вже так дістали(((

Дуже дістали, вже дві ночі не сплю і вердикт і Профіт капітал
Не розмовляйте з ними.А якщо розмовляєте,вимагайте договори факторингу.Пишіть розмови ,кажіть їм що з записами підете до поліції.

Не розмовляйте з ними.А якщо розмовляєте,вимагайте договори факторингу.Пишіть розмови ,кажіть їм що з записами підете до поліції.
Та прислали документи на нову пошту, я не забираю ,довбуть чому не забираю

Та прислали документи на нову пошту, я не забираю ,довбуть чому не забираю
Розмови не знаю як записувати де в айфрні ця послуга
А чому на Нову пошту?Ви маєте ще пересилку оплатити?
Мабуть так ,вони запропонували і сказала висилайте

Розмови не знаю як записувати де в айфрні ця послуга

Мабуть так ,вони запропонували і сказала висилайте
Я не знаю як в айфоні. В мене в Lenovo ця функція є в телефоні. Для айфона,можливо,потрібно завантажувати програму. Мені здається що вони повинні на укрпошту вислати. Не розумію чому на Нову пошту. Та й сумніваюсь що вони там прислали щось путнє. Нехай мене хтось виправить,якщо я помиляюсь (з Новою поштою).

Я не знаю як в айфоні. В мене в Lenovo ця функція є в телефоні. Для айфона,можливо,потрібно завантажувати програму. Мені здається що вони повинні на укрпошту вислати. Не розумію чому на Нову пошту. Та й сумніваюсь що вони там прислали щось путнє. Нехай мене хтось виправить,якщо я помиляюсь (з Новою поштою).
Так на нову пошту , прийшло повідомлення(
Так на нову пошту , прийшло повідомлення(
Де знайти людину, щоб переадресувати дзвінки , сил не маю більше з ними спілкуватися

Скажіть що не маєте можливості доставку оплатити.Нехай на укрпошту надсилають.
Мабуть так і скажу) Ви не в курсі колектори довго так часто турбують, і як з ними домовлятися.Я все говорю не просила щоб ви купували мій проблемний кредит)

Мабуть так і скажу) Ви не в курсі колектори довго так часто турбують, і як з ними домовлятися.Я все говорю не просила щоб ви купували мій проблемний кредит)
З часом все рідше та рідше телефонують. Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.
З часом все рідше та рідше телефонують.Мені сьогодні кредит капітал вже вкотре пообіцяв договір факторингу відправити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу