Ростислав 26
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 32
- Бали
- 5090
Ростислав 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЛякалочкаДоброго дня всім,скажіть хто знає це справжне рішення суду,чи можливо підробка, просто номера справи немає на сайті судова влада
Ні я питаю тому,бо це моя знайома знайшла юриста онлайн,і він подав позиви на МФО,і тепер тіпа прийшло таке рішення суду,але я щось не вірю в це,і думаю що він просто її обманює аби йому платила якось всьо мутноЛякалочка
Юрист подал иски на МФО? Поздравляю вашу подругу с серьёзным финансовым уроном, к сожалениюНі я питаю тому,бо це моя знайома знайшла юриста онлайн,і він подав позиви на МФО,і тепер тіпа прийшло таке рішення суду,але я щось не вірю в це,і думаю що він просто її обманює аби йому платила якось всьо мутно
Так,а чому??Юрист подал иски на МФО? Поздравляю вашу подругу с серьёзным финансовым уроном, к сожалению
Офігєть.Хто цей юрист?Ні я питаю тому,бо це моя знайома знайшла юриста онлайн,і він подав позиви на МФО,і тепер тіпа прийшло таке рішення суду,але я щось не вірю в це,і думаю що він просто її обманює аби йому платила якось всьо мутно
Так чому всі так реагують можити пояснити??Офігєть.Хто цей юрист?
Он признал своими исками наличия договоров и суды всегда становятся в таких случаях на сторону кредиторов.Так чому всі так реагують можити пояснити??
а вы сами проверьте по номеру дела на суд владе)))Доброго дня всім,скажіть хто знає це справжне рішення суду,чи можливо підробка, просто номера справи немає на сайті судова влада
Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тілоОн признал своими исками наличия договоров и суды всегда становятся в таких случаях на сторону кредиторов.
Так в тім то і діло,що я пповірив і такого немає значить лохотрон??а вы сами проверьте по номеру дела на суд владе)))
я, такого дела не нахожу
Її розвелиТак,а чому??
И я пыталася,но ?а вы сами проверьте по номеру дела на суд владе)))
я, такого дела не нахожу
именноНу а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло
Так в тім то і діло,що я пповірив і такого немає значить лохотрон??
Вам выше написал уже юрист) Если такого дела нигде нет, а юрист там что-то,, подает", то есть вопросы) Фамилия юриста не Невзоров, случаем?)Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло
Так в тім то і діло,що я пповірив і такого немає значить лохотрон??
Розвели і все.Немає такої справи взагалі.Так чому всі так реагують можити пояснити??
Откуда Вы вообще это решение взяли?Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло
ответчик ВАФК)))) просто упал с дивана, со смеху))Откуда Вы вообще это решение взяли?
Потому и проценты со штрафами списали опшето ?? и сумма сс красивая))ответчик ВАФК)))) просто упал с дивана, со смеху))
Без .....и жизнь плоха...Доброго дня всім,скажіть хто знає це справжне рішення суду,чи можливо підробка, просто номера справи немає на сайті судова влада
Печалька в том, что ТС пишет, что таких,, позовов" оплатили, минимум, несколько)ответчик ВАФК)))) просто упал с дивана, со смеху))