Шахрай!!!Другаков Гліб Володимирович

• Автор теми Автор теми Ростислав 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 9K

Ростислав 26

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
32
Бали
5090
Ростислав 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім,скажіть хто знає це справжне рішення суду,чи можливо підробка, просто номера справи немає на сайті судова влада

Вкладення

• IMG-31b47348c4529a8168268b65a6d140dd-V.webp
    IMG-31b47348c4529a8168268b65a6d140dd-V.webp
    122.2 Кб · Перегляди: 266
Ні я питаю тому,бо це моя знайома знайшла юриста онлайн,і він подав позиви на МФО,і тепер тіпа прийшло таке рішення суду,але я щось не вірю в це,і думаю що він просто її обманює аби йому платила якось всьо мутно

Ні я питаю тому,бо це моя знайома знайшла юриста онлайн,і він подав позиви на МФО,і тепер тіпа прийшло таке рішення суду,але я щось не вірю в це,і думаю що він просто її обманює аби йому платила якось всьо мутно
Юрист подал иски на МФО? Поздравляю вашу подругу с серьёзным финансовым уроном, к сожалению

Офігєть.Хто цей юрист?

Доброго дня всім,скажіть хто знає це справжне рішення суду,чи можливо підробка, просто номера справи немає на сайті судова влада
а вы сами проверьте по номеру дела на суд владе)))
я, такого дела не нахожу

Он признал своими исками наличия договоров и суды всегда становятся в таких случаях на сторону кредиторов.
Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло
а вы сами проверьте по номеру дела на суд владе)))
я, такого дела не нахожу
Так в тім то і діло,що я пповірив і такого немає значить лохотрон??

Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло

Так в тім то і діло,що я пповірив і такого немає значить лохотрон??
Вам выше написал уже юрист) Если такого дела нигде нет, а юрист там что-то,, подает", то есть вопросы) Фамилия юриста не Невзоров, случаем?)

Назад
Угорі