Добрий день,я що до Юлії,я її так сказати Родич...в якої ви видете типу справу по МФО,я був зайнятий і зв'язку зі мною як такого не було,і я не мав часу це все перевіряти..але коли вона мені скинула всю цю лабуду яку ви їй наївній навішали,я підсуєтився і пробив всю інформацію.я почикав ще трохи щож як ви будете себе вести,і так далі,ну тепер після вашої розмови з моє дружиною тепер я вам задам питання.і так перше питання
1)чому номер справи нігде абсолютно не пробивається,такої справи просто не існує,і те що ви говорили яко би справи одразу не появляються на сайті судова влада це просто брєд..Судове рішення потрапляє до ЄДРСР у день його підписання,але ясно що велика кількість судових рішень потрапляє до реєстру,і тому рішення потрапляє не пізніше як через 3 робочі дні.але вже ск часу пройшло...але це все ще квіточки... дальше
2)Номер справи 711/3331/21 Печерський суд так??,ви могли вже би хоть провірити і написати правильний унікальний номер справи, ПЕЧЕРСЬКИЙ СУД УНІКАЛЬНИЙ НОМЕР СПРАВИ починається на 757/****/**..Аж смішно як все тупо примітивно..далі..
3)Суддя Кирилюк І.В,яка має догану на яку було відкрито дисциплінарну справу і було притягнено до дисциплінарної відповідальності,і це лиш перша догана,потім ще одна...але не в тому річ,у неї прізвище Григоренко вже як два роки,а на вашому папірці Кирилюк це просто брєд смішно просто було оце все читати...
4) судовий збір який яко би ви переслали до Печерського суду,і скинули мої жінці квитанцію про оплату це просто нонсенс,так як сплата судового збору за подання скарги має містити інформацію про номер справи, у межах якої подається відповідна скарга, та дату прийняття судового акта, що оскаржується, у іншому випадку квитанція не є належним доказом сплати судового збору...а ви що прислали папірець надрукований на принтері на якому нічого з вище сказаного немає...
І того що ми маємо:Ви шахрайським шляхом,змусили людину скинути вам гроші,керуючись на емоціях і стресовій ситуації,які ви присвоїли собі і нічого абсолютно не зробили.і того ми маємо статтю 358 Кримінального кодексу України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків"стаття 190 Шахрайство..Я думаю що ваш батько Володимир Леонідович при поважній посаді,не буде хотіти розголосу, що його син шахрай...ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС У МЕНЕ Є....
ТОМУ
ТЕПЕР У ТЕБЕ ДВА ВАРІАНТИ МОЛОДИЙ ЧОЛОВІЧЕ,АБО ТИ ДОБРОВІЛЬНО ПОВЕРТАЄШ КОШТИ ЯКІ МОЯ ДРУЖИНА ТОБІ ВІДПРАВИЛА,І Я ПОДУМАЮ ЧИ РОЗІЙТИСЬ НА ЦЬОМУ,АБО ВЖЕ СЬОГОДНІ БУДЕ ПОДАНА ЗАЯВА В ПРОКУРАТУРУ,І ПОВІР МЕНІ ТИ ЗА ЦЕ ВІДПОВІСИ,Я ДУЖЕ ПОСТАРАЮСЬ І НЕ ПОЖАЛІЮ НІ ЧАСУ НІ ГРОШЕЙ,ВСІ ДАНІ ПЕРЕПИСКИ РЕКВІЗИТИ,ГОЛОСОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ ВСЬО Є, І ТОБІ НЕМАЄ СМИСЛУ ЗАМІТАТИ СЛІДИ І ЗЛИВАТИСЬ ...МЕНІ МАЛО КАЙФУ ТРАТИ СВІЙ ЧАС НА ТЕБЕ І ЦЮ ВСЮ ТЯГАНИНУ,ТОМУ У ТВОЇХ ІНТЕРЕСАХ ВИБРАТИ ПЕРШИЙ ВАРІАНТ..ВИРІШУЙ МАЄШ 5 ХВ!!!
Це я йому написав