Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене є. 4 місяці прострочки. Не спілкувалася ні разу. Пропонують тепер закрити кредит за тіло +% до прострочення.В кого вони є чи були ?що від них очікувати ?
Працюю офіційно тому боюсь дзвінків до керівника .
Запропонують тіло! Трішки почекайте!В мене є. 4 місяці прострочки. Не спілкувалася ні разу. Пропонують тепер закрити кредит за тіло +% до прострочення.
Чекаю))Запропонують тіло! Трішки почекайте!
Ці кончені на 4 день прострочки зателефонували сусідові і набрехали,що я вказала його контактною особою. Як вони його номер вичислили...хз. Не спілкувалась з ними ніразу,пишуть смс і на вайбер,лякають..Теж дуже боюсь,що на роботу подзвонять.В кого вони є чи були ?що від них очікувати ?
Працюю офіційно тому боюсь дзвінків до керівника .
Вже другий тиждень у них просрочка, поки окрім мене нікому не телефонували, або я про це не знаю просто, батькам встановив антиспам. Мені спочатку телефонували часто, разів по 6-7 на день, зараз не телефонують, або ж усі уже в блоку в мене. Лише пишуть смс, що передають діло у відділ стягнень, і в мене останній шанс сплатити все по доброму)Ці кончені на 4 день прострочки зателефонували сусідові і набрехали,що я вказала його контактною особою. Як вони його номер вичислили...хз. Не спілкувалась з ними ніразу,пишуть смс і на вайбер,лякають..Теж дуже боюсь,що на роботу подзвонять.
а як ви бачите, хто саме телефонує , бо я заблокувала вхідні з незнайомих номерів і мені тільки номер видно, а яка шарага не зрозумілоВже другий тиждень у них просрочка, поки окрім мене нікому не телефонували, або я про це не знаю просто, батькам встановив антиспам. Мені спочатку телефонували часто, разів по 6-7 на день, зараз не телефонують, або ж усі уже в блоку в мене. Лише пишуть смс, що передають діло у відділ стягнень, і в мене останній шанс сплатити все по доброму)
У більшості з них схожі номери, три цифри після номера оператора, або ж беру слухавку і мовчу, вони представляються, а потім в блок летять. І в труколері деякі номери підписують інші користувачі як кредит, або звонилки і т.д.а як ви бачите, хто саме телефонує , бо я заблокувала вхідні з незнайомих номерів і мені тільки номер видно, а яка шарага не зрозуміло