Selfie credit подали до суду. Или угрожают подать в суд

• Автор теми Автор теми Mrs. Margo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Они потребовали за 24 часа вернуть долг в размере 16.680 грн
И что?
А если я потребую от вас интимных фото, Вы тоже испугаетесь и отправите мне их?)
Десь головою вдарились, мамкині вимагатєлі
Ещё до рождения. Крепко.

То у вас на судовій владі є записи про те що в суд подали? Я нічого не зрозуміла якщо чесно

Так а з чим ви їдете?
І що це ви скинули за посилання на справу у стартпості?
Це вони мені скинули зразок досудового позову. Я їду поки що консультуватися,а документи після отримання відпраілю юристу поштою.

Це вони мені скинули зразок досудового позову. Я їду поки що консультуватися,а документи після отримання відпраілю юристу поштою.
Ви впусту витрачаєте час і сили. Жоден юрист Вам нічого толкового не порадить не бачивши справи. Якщо консультація платна то ще й гроші на вітер.

Пугают вас да и все чтобы вы им оплатили все их хотелки с процентами и юрист вам до суда абсолютно не нужен

Ви впусту витрачаєте час і сили. Жоден юрист Вам нічого толкового не порадить не бачивши справи. Якщо консультація платна то ще й гроші на вітер.
Консультація безкоштовна.

Народ, рятуйте. Просрочка 20 днів, самі запропонували за тіло, дали гарантійний. 7.12 сплатила і досі не закрили, на всі питання в усіх чатах та телефоном кажуть щось типу договір закривається в технічному відділі, термінів не знаєм чекайте. Що його робить?

Доброго дня. Селфі кредит подали до суду з вимогою закрити борг в сумі 16.398 грн. В мене зараз немає таких коштів((( на юриста теж коштів нема. Чого від них чекати? Ось посилання на судову справу..
Скільки у вас протермінування?

Скажіть будь ласка хто стикався з селфі на довгій прострочці, вони кому продають і кредити і на якому терміні?

Назад
Угорі