Selficredit. Боюсь дзвінків до керівника

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

tattifas

Форумчанин
Дописи
234
Реакції
13
Бали
888
tattifas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок
В кого вони є чи були ?що від них очікувати ?
Працюю офіційно тому боюсь дзвінків до керівника .

В мене є. 4 місяці прострочки. Не спілкувалася ні разу. Пропонують тепер закрити кредит за тіло +% до прострочення.

Ці кончені на 4 день прострочки зателефонували сусідові і набрехали,що я вказала його контактною особою. Як вони його номер вичислили...хз. Не спілкувалась з ними ніразу,пишуть смс і на вайбер,лякають..Теж дуже боюсь,що на роботу подзвонять.

Ці кончені на 4 день прострочки зателефонували сусідові і набрехали,що я вказала його контактною особою. Як вони його номер вичислили...хз. Не спілкувалась з ними ніразу,пишуть смс і на вайбер,лякають..Теж дуже боюсь,що на роботу подзвонять.
Вже другий тиждень у них просрочка, поки окрім мене нікому не телефонували, або я про це не знаю просто, батькам встановив антиспам. Мені спочатку телефонували часто, разів по 6-7 на день, зараз не телефонують, або ж усі уже в блоку в мене. Лише пишуть смс, що передають діло у відділ стягнень, і в мене останній шанс сплатити все по доброму)

Вже другий тиждень у них просрочка, поки окрім мене нікому не телефонували, або я про це не знаю просто, батькам встановив антиспам. Мені спочатку телефонували часто, разів по 6-7 на день, зараз не телефонують, або ж усі уже в блоку в мене. Лише пишуть смс, що передають діло у відділ стягнень, і в мене останній шанс сплатити все по доброму)
а як ви бачите, хто саме телефонує , бо я заблокувала вхідні з незнайомих номерів і мені тільки номер видно, а яка шарага не зрозуміло

а як ви бачите, хто саме телефонує , бо я заблокувала вхідні з незнайомих номерів і мені тільки номер видно, а яка шарага не зрозуміло
У більшості з них схожі номери, три цифри після номера оператора, або ж беру слухавку і мовчу, вони представляються, а потім в блок летять. І в труколері деякі номери підписують інші користувачі як кредит, або звонилки і т.д.

Назад
Угорі