Сегодня по всем друзьям в фейсбуке меня и маму отправили типа как мы просим о помощи , как быть ?

• Автор теми Автор теми Castorama
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K

Castorama

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
18
Бали
8
Castorama не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня по всем друзьям в фейсбуке меня и маму отправили типа как мы просим о помощи , как быть ?

да а что вы можете сделать ? Абсолютно ничего ,ну выслали и выслали ...?‍♀️Забудется через время !

Просто мені та матері весь день звонять мама на нервах вся боюсь що піду на роботу , а вона ще не дай Бог шкоду якусь зробить ! Позор кричить

Вам пишуть видаліть всі соц мережі. Без них можна жити. Просто забити на них і на їх розсилку. Діти бавляться

Мені теж кидали і що тут такого, така біда кинули якусь фотку. І до сусідів дзвонять до моїх мені якось всерівно, захочуть поміняють сімки і поставлять блокіратор, я взагалі нізким неговорю з них і все добре. Лише листи приходять і нагадують що є типу якись кредит.

загружено (1).webp

:facepalm: Уже об этом писано-переписано... Друзьям напишите, что взломали аккаунт, мошейники-аферисты, маме накапать валерьяночки или 50грамм, себе - шоколадку с коньяком. Включить покерфейс и красить яйца. И руки мыть почаще.

Назад
Угорі