Сегодня по всем друзьям в фейсбуке меня и маму отправили типа как мы просим о помощи , как быть ?

• Автор теми Автор теми Castorama
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Сегодня по всем друзьям в фейсбуке меня и маму отправили типа как мы просим о помощи , как быть ?
Друзям скажите что то мошенники, вам угрожают и что то вымогают. Было дело я брал кредит им все отдал. Вот и все.

Я не розумію людей,які вірять дзвінкам і голосу в трубці,чи якомусь сповіщення від мента з собакою...
Ну іх теж на автодозвон поставили
Та вірю, що жалко, але це вже сталося, якщо ситуацію не можна змінити, то можна обернути їх в свою сторону!
Ну згоден з вами) а честно таке бажання їх всіх перебити там ,я б не жалів не хлопців не дівчат ! Тупо каждого ламав всі часті тела! Або з гранатою зайти туди ! А взагалі аби були такі групи що завалюють в ці кол центри і бив усіх кого не порадь то я б присоєдинився туди

Звучит как в фантастическом триллере.В другую галактику хоть не отправили?
Ще є Єврогроші так ті в тупу звонять і матом мене посилають
А вы их?
Ну я просто якби переживаю що буде ще круче
Круче только крашеные яйца!

Не в обиду , мне всегда нравиться что название темы и сам пост один и тот же текст , только я его разными интонациями читаю )) сама так делала ))

Шо прибацані так то точно ! І ефективно все закінчилось ??просто подзвонив другу в поліцію то й каже поліція не поможе ! То і не знаю як з ними боротися
[/QUOTE]
Я всегда это знал

В мене були колажі на сусідів. Ставили на продзвон всіх. Поліція прийняла заяву але нічого не зробили. Пішов в прокуратуру.. Кіберполіцію
Мой знакомый из полиции говорил что им в отделение звонят и угрожают и они ничего сделать не могут. А тут ещё людям помогать ???

Назад
Угорі