Сashbery кто сталкивался с ними?

• Автор теми Автор теми Alexey
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ajuleg, В мене за 2тис. тіла достали уже всіх .Я також на початку прострочок всіх обздвонювала і пояснювала ситуацію ,але ніхто мене не хотів чути .Також не розумію їхньої тактики ,от чому на початку прострочок не піти людині на зустріч і не зробити реструктуризацію ,так ні,спочатку обздвонять всіх ,обгадять в соц. сєтях ,а тоді після всього дзвонять :"Оплатіть нам хоч тіло кредиту!!!".
Чи вони кайфують від того ,що принижують людей?Я не можу цього всеодно зрозуміти .

Ооо, у меня тоже ети козлы. Не плачу им, они шлют письма, звонки постоянные, смс шлют. Достали.

Та вони такий маразм несуть, говорю - з'єднайти мене з тим спеціалістом, що до батька телефонував - у відповідно " я не маю також інформації ". Хоча я три раза дзвонив туди і три раза попадав на одну й ту саму особу.

Ajuleg, Не тратьте даром свій час ,бо Ви всеодно нічого їм не докажете .

Ajuleg, Встановіть йому блокіратор номерів ,або поміняйте сімку.

Ajuleg, Я не знаю, я собі не закачувала .Адміна попитайте.
Я думаю ,що це поки що єдиний вихід для Вас .І чим більше Ви будете до них звертатися з проханням не телефонувати батькові ,тим більше вони будуть йому надзвонювати ,бо вони зрозуміли ,що це Ваша слабинка .

Ajuleg, Я не знаю, я собі не закачувала .Адміна попитайте.
Я думаю ,що це поки що єдиний вихід для Вас .І чим більше Ви будете до них звертатися з проханням не телефонувати батькові ,тим більше вони будуть йому надзвонювати ,бо вони зрозуміли ,що це Ваша слабинка .
До речі, а що ви чули про постанову ВСУ про заборону передачі боргу фізичних осіб факторинговим компаніям, там начебто йшлось про банки, цікаво МФО туди підходять?

как то отказали мне в рассмотрение заявки, потому что я залил фото копии ИНН,не оригинала.
но оригинал и не знаю где уже лет 12.

в общем не дали денег - ну и хоршоо

Сегодня каждый час от них по 10 звонков. Кому то ещё так настойчиво звонят??

Yusya Мені :crazy: З інтервалом рівно 31 хв.

Dusha, сохраню все эти номера, рассчитаюсь и буду им звонить днем и ночью. Задолбали.

Yusya, А номерів в них чимало .

Dusha, будет чем заняться ночами. Я стюардессой работаю, рейсы в основном ночные, народ спит, а нам нельзя.

Yusya, А як Ваші справи з Cahberry?

Dusha, звонят каждые полчаса. Но я не говорю ни с кем. Александр какой то на почту мне пишет. 10, 15 дней просрочки. А у вас?

Yusya, Та також на автодозвоні з інтервалом рівно 31хв.,вже мабуть тижня три.Іноді ще дзвонять полуумні дамочки .

Dusha, от их звонков денег у нас не прибавится

Ну такое.. письмецо

Вкладення

• 20190116_223707.webp
    20190116_223707.webp
    90.4 Кб · Перегляди: 74
Они реально странніе,автоответчик звонит каждую минуту придрочили реально,пару раз поднимала телефон реально достали не срабатівает даже блокиратор

Dusha, звонят каждые полчаса. Но я не говорю ни с кем. Александр какой то на почту мне пишет. 10, 15 дней просрочки. А у вас?
а он наверное сам и помосчь некому заебует конкретн это александр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі