С сегодняшнего дня начинаются просрочки

• Автор теми Автор теми mammamia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 3K
Навіть якщо це вдасться, чим це допомогти має ?
По идее Инн закрывается или как там и если я захочу взять кредит или тому подобное - мне нужно полностью по новой регистрироваться с новыми данными и тд

Ну так то да, но именно по факту человек может иметь любое желание его убрать, главное суду доказать что ты верующий и всё такое
Чесно кажучи багато непотрібних заморочок, тяганин бачу з тм кодом, просто поміняти паспорт і картки і цього вистачить, на вас нічого не зможуть взяти
И не собираюсь, у меня сейчас прям фобия любых кредитов и долгов, так что сомневаюсь что даже у знакомых буду деньги в долг брать

У меня бабушка с дедушкой делали, так просто принесли заяву а через 10 дней получили печать и бумажку

Можно сказать частично) по факту верю, но до степени фанатик мне ещё ооочень далеко)
Ця фобія в таких випадках корисна

И не собираюсь, у меня сейчас прям фобия любых кредитов и долгов, так что сомневаюсь что даже у знакомых буду деньги в долг брать

У меня бабушка с дедушкой делали, так просто принесли заяву а через 10 дней получили печать и бумажку

Можно сказать частично) по факту верю, но до степени фанатик мне ещё ооочень далеко)
Честно, даже сказать нечего

По идее Инн закрывается или как там и если я захочу взять кредит или тому подобное - мне нужно полностью по новой регистрироваться с новыми данными и тд
ИПН
?????
Угу, там много подводных камней, проблемы с официальным трудоустройством, лишение субсидий и т.п.

Чесно кажучи багато непотрібних заморочок, тяганин бачу з тм кодом, просто поміняти паспорт і картки і цього вистачить, на вас нічого не зможуть взяти
При получении нового паспорта по старым данным нельзя вообще ничего сделать?

Что именно сделать?
Боїться що нові кредити на нього навішають, я пояснила що з новим паспортом і картками немає чого боятися
Ну в таком случае подумаю ещё раз 20 над вопросом с ипн)

По поводу?
З ІПН забудьте краще, ми ж не тільки вказували його при оформленні а паспорт картки. То лишні непотрібні заморочки

Боїться що нові кредити на нього навішають, я пояснила що з новим паспортом і картками немає чого боятися
Да, я тебя умоляю,у менЯ новый паспорт, по фиг все, все находится и девичья фамилия, и по мужу,это не проблема.
Ну в таком случае подумаю ещё раз 20 над вопросом с ипн)

По поводу?
Да на счет инд.кода

Да, я тебя умоляю,у менЯ новый паспорт, по фиг все, все находится и девичья фамилия, и по мужу,это не проблема.
Це він питався не про те щоб когось знайшли в нього, а просто він все оплачує і хоче перестрахуватися

Не факт. Ой не факт. Видно що ви занадто мало часу на форумі і багато чого не читали і не знаєте.
Звісно що ні, буде новий номер і серія паспорта і нові картки
Були непоодинокі випадки оформлення кредитів аферистами на недійсні документи... Наприклад людина мала кредити, закрила, вийшла заміж і змінила паспорт звісно з іншим прізвищем. Взяли на старий паспорт. Шукай хто - чи самі мфо чи аферюги які якимось чином отримали якісь бази ПД.

Не факт. Ой не факт. Видно що ви занадто мало часу на форумі і багато чого не читали і не знаєте.

Були непоодинокі випадки оформлення кредитів аферистами на недійсні документи... Наприклад людина мала кредити, закрила, вийшла заміж і змінила паспорт звісно з іншим прізвищем. Взяли на старий паспорт. Шукай хто - чи самі мфо чи аферюги які якимось чином отримали якісь бази ПД.
Мдяяя печалька і капець тоді

Мдяяя печалька і капець тоді
Та нема тут аж таких катигоричних нерівностей...
Проте незаперечний факт - що ми самі по особистому бажанні "злили" свої дані в "інтернет" з усіма виходящими з цього.
Нажаль це незворотньо.

Та нема тут аж таких катигоричних нерівностей...
Проте незаперечний факт - що ми самі по особистому бажанні "злили" свої дані в "інтернет" з усіма виходящими з цього.
Нажаль це незворотньо.
Так нажаль, ну тоді хай висять собі там точно більше не навішають :pardon:

Так нажаль, ну тоді хай висять собі там точно більше не навішають :pardon:
Ну нам таки точно ))
Зворотня сторона "медалі" бути в жостких протермінуваннях - спорчена нафіг КІ і відповідно неможливість подальшого кредитування.
І це як на мене добре ... незважаючи на першопричину.

Ну нам таки точно ))
Зворотня сторона "медалі" бути в жостких протермінуваннях - спорчена нафіг КІ і відповідно неможливість подальшого кредитування.
І це як на мене добре ... незважаючи на першопричину.
Так треба портити і тоді точно не потрібно шось міняти. Та і шо я дивуюся, в мене родичка була померла мала кредитну карту примат, кредиту не мала, і тут через 3 місяці виявили що у неї є якийсь кредит на 1000 грн який висить місяць. Розборки були капітальні

Назад
Угорі