Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників

• Автор теми Автор теми Оксана С.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 11K
Пока на связь не выходит исполнитель, с недели еще попробую. Хочу понять кому ж платить таки))
И увидела что было открыто и потом закрыто исполнителем еще одно производство. Думала так не бывает)
Открыто и закрыто? Чудны дела твои, Господи... Чего только нет в нашем правовом государстве)))

ПАННОЧКА, всё же какая вы молодец! Отвечаете понятно, чётко, успокаивающе и даже с юмором. Хоть не я задала этот вопрос, но ответ мне пригодится. А то я тоже паникёрша)))

Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Та сама картина і у мене.Горай і Дорошкевич і кредит плюс.Провадження відкрито 2.07.Бкду в кінці місяця плдавати позов до суду,бо я не з Києва.

Та сама картина і у мене.Горай і Дорошкевич і кредит плюс.Провадження відкрито 2.07.Бкду в кінці місяця плдавати позов до суду,бо я не з Києва.
Щиро Вас розумію і бажаю перемоги над ними.Одного не розумію-чому наперіод карантину влада дозволила не нараховувати штрафи і пеню, а оці всі приватні написи-будь ласка?

Щиро Вас розумію і бажаю перемоги над ними.Одного не розумію-чому наперіод карантину влада дозволила не нараховувати штрафи і пеню, а оці всі приватні написи-будь ласка?
І Вам тільки перемог.

Останнє редагування:
Открыто и закрыто? Чудны дела твои, Господи... Чего только нет в нашем правовом государстве)))
Я не корректно высказалась) Было 4 , осталось 3 . А одно таки да, было открыто и закрыто. Проверить приходили ли письма не могу т к приходят на адрес б у мужа. Я везде завозила , прям проехала по банкам адрес новой регистрации - и только пара из них изменили данные. Остальные шлют туда. Поэтому я просто не вижу те письма.

Як сказав мені мій адвокат...
Про пролонгації ми поговоримо пізніше.
Головне зараз забезпечити позов до суду
Правильно он Вам сказал. Пролонгации можно вернуть, если подавать иск о недействительности договора и применять двустороннюю реституцию.

Правильно он Вам сказал. Пролонгации можно вернуть, если подавать иск о недействительности договора и применять двустороннюю реституцию.
:rolleyes: можно пару примеров решений суда таких?

Щось мені мало віриться в те,що на практиці все так гарно буде,як в теорії.

Щось мені мало віриться в те,що на практиці все так гарно буде,як в теорії.
Согласен. По этому всем рекомендую не прологировать и даже не реструктуризировали (хотя надо детальнее анализировать условия реструктуризации). Это гораздо лучше, чем после драки кулаками махать.

Согласен. По этому всем рекомендую не прологировать и даже не реструктуризировали (хотя надо детальнее анализировать условия реструктуризации). Это гораздо лучше, чем после драки кулаками махать.
Ну так,навіщо тоді пишете,що...

Ну так,навіщо тоді пишете,що...
Потому что недействительность договора предусматривает возврат в первоначальное положение. Заёмщик должен вернуть Взыскателю сумму кредита, а взыскатель - платежи.

Потому что недействительность договора предусматривает возврат в первоначальное положение. Заёмщик должен вернуть Взыскателю сумму кредита, а взыскатель - платежи.
В теорії так,а на практиці не все так красиво,як Ви пишете?

Назад
Угорі