не только на карту)) и почтой можно получать))з/п ведь только на карту. Как с этим быть даже не знаю...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не только на карту)) и почтой можно получать))з/п ведь только на карту. Как с этим быть даже не знаю...
Если заблокировать карту, то, чтобы получать з/п по почте или ведомости, нужно обращаться к руководству фирмы? Есть ли такое право у нас? Не пошлет ли директор к едр...ой фене с такой просьбой?не только на карту)) и почтой можно получать))
право есть)) а вот пошлет или нет, не могу ответить)))Если заблокировать карту, то, чтобы получать з/п по почте или ведомости, нужно обращаться к руководству фирмы? Есть ли такое право у нас? Не пошлет ли директор к едр...ой фене с такой просьбой?
Нет не только , Наличные пока ещё в законе ! (временно и недолго пока не введут EPP и CBDC )))))з/п ведь только на карту. Как с этим быть даже не знаю...
рправо есть)) а вот пошлет или нет, не могу ответить)))
ст. 24 ЗУ "Об оплате труда"
За особистою письмовою згодою працівника виплата заробітної плати може здійснюватися через установи банків, поштовими переказами на вказаний ними рахунок (адресу) з обов'язковою оплатою цих послуг за рахунок роботодавця.
С
Спасибо Вам за разъяснения, теперь все понятно) будем пробывать и закрывать эту картуправо есть)) а вот пошлет или нет, не могу ответить)))
ст. 24 ЗУ "Об оплате труда"
За особистою письмовою згодою працівника виплата заробітної плати може здійснюватися через установи банків, поштовими переказами на вказаний ними рахунок (адресу) з обов'язковою оплатою цих послуг за рахунок роботодавця.
сори за непонятные смс выше) кот подбил))р
С
Спасибо Вам за разъяснения, теперь все понятно) будем пробывать и закрывать эту карту
Ясно) за это недолгое время надо успеть разНет не только , Наличные пока ещё в законе ! (временно и недолго пока не введут EPP и CBDC )))))
Разобраться с шарашкр
С
Спасибо Вам за разъяснения, теперь все понятно) будем пробывать и закрывать эту карту
сори за непонятные смс выше) кот подбил))
Ясно) за это недолгое время надо успеть раз
Здравствуйте!! Подскажите, пожалуйста, через сколько была ИН?У мене Кредит плюс
потому что люди перепуганные, думают, что все по закону, это же исполнительный лист, ничего себе... и платят, не зная, что можно пойти в суд и снести.Типу кали,знаю випадки,то вони роблять написи по старих банківських кредитах.
В знайомої від 2012 року не пам'ятаю який банк,бо такого банку вже давно й немає,зробили напис.
І саме пєчальне,що вона не захотіла оспорювати,а тупо виплатила(((
То чому ж їм не клепати ті написи,якщо багато хто просто виплачують мовчки.
Гірше,коли люди просто не хочуть йти до суду і зносити,їм "краще" заплатити,головне,щоб побистріше розблокували карти,ніж витрачати кошти і час на знесення напису.потому что люди перепуганные, думают, что все по закону, это же исполнительный лист, ничего себе... и платят, не зная, что можно пойти в суд и снести.
это да, у каждого свой выборГірше,коли люди просто не хочуть йти до суду і зносити,їм "краще" заплатити,головне,щоб побистріше розблокували карти,ніж витрачати кошти і час на знесення напису.
В моєму оточенні двоє таких знайомих.Як я до них не намагалася достукатися,але нажаль марно.
Через піврокуЗдравствуйте!! Подскажите, пожалуйста, через сколько была ИН?
А что кредит+ до этого делали? Звонили родным или на работу?Через півроку
Підскажіть будь ласка в якому семе підпункті в Реєстрі боржників ви себе знайшли?Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Були тихими, не пам'ятаю, щоб дзвонили на роботу чи рідним, писали і дзвонили мені і контактному.А что кредит+ до этого делали? Звонили родным или на работу?
І у мене ця парочка((Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Просто свои ФИО указываете и все, категорию выбирать не надоПідскажіть будь ласка в якому семе підпункті в Реєстрі боржників ви себе знайшли?
Спасибо за информацию))Були тихими, не пам'ятаю, щоб дзвонили на роботу чи рідним, писали і дзвонили мені і контактному.
У меня через годЧерез півроку
Ви з пгт?Покровское
Ваш вопрос скорее всего вникуда. Человек более полгода не заходил на форум.Ви з пгт?