Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників

• Автор теми Автор теми Оксана С.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 11K
В смислі, яка прописка? Я не проживаю за місцем прописки, якщо Ви це мали на увазі.

Дякую за підтримку.

З січня цього року. Я пролонгаціями їм перплатила більше ніж в три рази тіло кредиту, сподівалася, що до цього не дійде.
Як сказав мені мій адвокат...
Про пролонгації ми поговоримо пізніше.
Головне зараз забезпечити позов до суду

Прописка відіграє роль. По ній прийде рекомендований лист
А якщо я там не живу і не отримаю його? Які далі будуть дії? Мене розшукуватиме поліція?
Сложна((
В какой области вы прописаны блин?
В Полтавской
Назовите область прописки, чтобы понимать есть ли смысл подавать в админ суд для отмены ип
Полтавская

Тогда идите в ваш окружной админ суд и отменяйте ип))
Спасибо Вам огромное!
Чудесно, значит можете подавать в админ) это проще, не нервничайте, многие через это уже прошли и выиграли ?
Спасибо Вам большое за совет и за поддержку.

Нормальна людська реакція - розгубленість. Заспокойтеся. Зберіться, шукайте собі юриста, де наразі проживаєте і в суд. Вам складе юрист позов. Почитайте теми про написи і все це вирішується. Вам успіху.

ПАННОЧКА, а Вас кто «ощастливил»?
Довіра та гарантія.
Клименко.
А якщо я там не живу і не отримаю його? Які далі будуть дії? Мене розшукуватиме поліція?

В Полтавской

Полтавская
Поліції Ви не потрібні))))
Заспокойтеся))))

Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Аналогично все

Нормальна людська реакція - розгубленість. Заспокойтеся. Зберіться, шукайте собі юриста, де наразі проживаєте і в суд. Вам складе юрист позов. Почитайте теми про написи і все це вирішується. Вам успіху.
Дякую. Мені підтримка зараз дуже потрібна.
І як у Вас з цим.? Ви вже щось робили?

Рекомендую звернутись до Tarass . Він проконсультує і підтримає ?
Дякую.:yes2:
Tarass, Ви не підкажете - якщо я не отримаю листа і його повернуть за відсутністю отримувача (я живу в іншому населенному пункті), які їхні дії будуть далі?

Назад
Угорі