Сьогодні продали договір в кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми VlAd03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 7K
Доброго дня!
Сьогодні егроші продали мій договір в кредитпромінвест.
Підкажіть, як вони себе поводять останнім часом?
Краще єгрошей себе поводяться, ще мені ніхто на них з рідних не жалівся

може курси перевиховання пройшли?)
Я їм ніякі курси не проводила, від мене ігнор і все, родичі просто відмовлялися від взаємодії, нічого особливого. Я так зрозуміла, що боротися з ними тільки нерви витрачати даремно, то вони у мене просто пішли в кінець списку разом з новими кредитами

Доброго дня!
Мій теж брала 5100 в Єгрошах ,накрутили 13000 і продали Кредітпромінвест ,просрочка майже 2 місяця ,сьогодні обдзвонили 10 людей ,причому знають що то кума а то тітка хоч вони в телефоні підписані просто Віта і Аліна ,як дізнались фіг зна,сказали кумі що якщо я не заплачу то вона за мене буде платити

Так хто закривав у них за гарантійку прислану імейлом?

Доброго дня!
Ті самі чьорти тільки під іншою назвою, морозьте їх. Потім будуть ще одні також їхні

Мій теж брала 5100 в Єгрошах ,накрутили 13000 і продали Кредітпромінвест ,просрочка майже 2 місяця ,сьогодні обдзвонили 10 людей ,причому знають що то кума а то тітка хоч вони в телефоні підписані просто Віта і Аліна ,як дізнались фіг зна,сказали кумі що якщо я не заплачу то вона за мене буде платити
Довго кошмарили оточення?
А то в мене сьогодні обдзвонили половину жінкиних знайомих

Довго кошмарили оточення?
А то в мене сьогодні обдзвонили половину жінкиних знайомих
Теж обдзвонили за 2 тижня з 20 знайомих і всім сказали що я їх поручителями вказала,якщо буде пропозиція за тіло закрию ні то хай дзвонять далі кому хочуть,за те що вони людям несуть то зовсім віддавати не хочеться

Теж обдзвонили за 2 тижня з 20 знайомих і всім сказали що я їх поручителями вказала,якщо буде пропозиція за тіло закрию ні то хай дзвонять далі кому хочуть,за те що вони людям несуть то зовсім віддавати не хочеться
Мене два дні покошмарили й здулися

Доброго дня!
Теж 5 продали,обзаонили якось вибірково чоловіка,свекруху,свекруху знайомої з роботи(але вона у мене записана як Аня свекровь)тому гадаю лохонулись трішки,але більш за все повеселило що до мого майстра з нарощування вій подзвонили. Скрізь були посланні, 6 вже чоловіку тільки дзвонили,казав що чемно спілкувались,може і мені дзвонили,але в мене сімка вимкнена,а далі з ними домовились про реструктуризацію

Всем вечер добрый) меня после 2 месяцев просрочки егроши продали этим проминвесту именно сегодня. Через час написал менеджер в Вайбер, я пошла на контакт, и могу закрыть и хочу, но в течении 40 минут переписки обзвонили 4 людям которые в контактах у меня подписаны тетя, бабушка, кума. И настойчиво называли их так,как они подписаны. Сообщили о долге, что не имели права делать. Самое интересное - мало кто из окружающих знал о моей беременности, но куме они подробно рассказали, что я вышла замуж и беременна. И в переписке молодой человек сказал "заплатите долг и спокойно рожайте ребёночка, не думая о проблемах". Дали два дня на погашение 3000 тысяч, и 690 списали. Вопрос - откуда такую информацию они накопили?

Всем вечер добрый) меня после 2 месяцев просрочки егроши продали этим проминвесту именно сегодня. Через час написал менеджер в Вайбер, я пошла на контакт, и могу закрыть и хочу, но в течении 40 минут переписки обзвонили 4 людям которые в контактах у меня подписаны тетя, бабушка, кума. И настойчиво называли их так,как они подписаны. Сообщили о долге, что не имели права делать. Самое интересное - мало кто из окружающих знал о моей беременности, но куме они подробно рассказали, что я вышла замуж и беременна. И в переписке молодой человек сказал "заплатите долг и спокойно рожайте ребёночка, не думая о проблемах". Дали два дня на погашение 3000 тысяч, и 690 списали. Вопрос - откуда такую информацию они накопили?
Хтось з знайомих здав!

Соц. мережі відкриті?

Назад
Угорі