Сьогодні продали договір в кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми VlAd03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 7K
пишу актуалочку по поводу кредитпрома. первое что хочу сказать что эти мр4зи найдут даже мертвого, что в моем случае и было, нашли контакты сына соседа. (сосед умер около 4лет назад), обзвонили всех абсолютно от слова воооообщеее. звонили даже сыновьям брата отца. игра в "дочки-матери" для них норма)))) в общем спустя не мало времени и сил получилось договорится за тело + 1700. для людей которые не знают что это за конторка говорю сразу ЗАКРЫВАЙТЕ если не хотите потом краснеть) это те еще демоны

пишу актуалочку по поводу кредитпрома. первое что хочу сказать что эти мр4зи найдут даже мертвого, что в моем случае и было, нашли контакты сына соседа. (сосед умер около 4лет назад), обзвонили всех абсолютно от слова воооообщеее. звонили даже сыновьям брата отца. игра в "дочки-матери" для них норма)))) в общем спустя не мало времени и сил получилось договорится за тело + 1700. для людей которые не знают что это за конторка говорю сразу ЗАКРЫВАЙТЕ если не хотите потом краснеть) это те еще демоны
Я от них избавился еще в первый день как они купили, закрыв за тело +% до прострочки, сами предложили лояльные условия в первый же день.

Похоже на рекламу Кредитпроминвест
Закривайте жду от вас оплат

Похоже на рекламу Кредитпроминвест
Закривайте жду от вас оплат
Ваще никому не звонили и обломавшись, через месяца полтора, тело предложили. Не знаю, где вы все эти контакты хранили...

Сьогодні перший день в Кредитпром, трезвонять всім кого знайшли. Розказують про поручителя, і тп.

Щось пропонує вам кредитпромінвест?
Отак написали на другий день після продажу. Після цього написали з Офіційної сторінки у вайбері зо готові надати реструктуризацію. Поки тиша. В мене колись були то закрив за тіло, терору не було крім мене нікому.

Вкладення

• IMG_0755.webp
    IMG_0755.webp
    202.7 Кб · Перегляди: 83
  • IMG_0754.webp
    IMG_0754.webp
    188.1 Кб · Перегляди: 87
Отак написали на другий день після продажу. Після цього написали з Офіційної сторінки у вайбері зо готові надати реструктуризацію. Поки тиша. В мене колись були то закрив за тіло, терору не було крім мене нікому.
Спеціальна пропозиція від "КРЕДИТПРОМІНВЕСТ"! Клієнте, саме сьогодні компанія готова зменшити ваше фінансове навантаження та запропонувати РЕСТРУКТУРИЗАЦІЮ! Деталі у вашого менеджера за номером 0800300022 або переходьте до оплати зараз https://kreditprominvest.com/finpay.html По всім питанням просимо писати на офіційний вайбер: +380932613681 (надіслано автоматично, індекс ПЗ: 5861)
21 лютого таке написали мені.

Пробував через офіційну сторінк зайти- не вийшло. Требана офіц вайбер писати. А понту, грошей немає.

Назад
Угорі