Сьогодні довели і перейшла до рішучих дій.

• Автор теми Автор теми Marinas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вопрос только денег... Высветит если заплатить...
Не смішіть.За ці гроші що треба заплатити за правду,можна особняк за кордоном купити.Куди нам з нашими грошима,до мільйонерів.

Номер не можу поки змінити, бо до нього підв'язано багато робочих моментів
Я понимаю, бизнесконтакты... Я эту байку вечно слышу... На самом деле можно любой номер выбросить хоть сейчас и ничего страшного не произойдёт... Это глубокое заблуждение таких вот бизнеследи...))
Не смішіть.За ці гроші що треба заплатити за правду,можна особняк за кордоном купити.Куди нам з нашими грошима,до мільйонерів.
А я не смешу... Вы абсолютно правы, это дорого...

Вирішила, що всі ці звернення х розглядами по одному місяцю мені не підходять. Ці упирі просто мене доведуть до самогубства. Я зателефонувала на телеканали. А що інтерв'ю можна давати не показуючи лиця і голос можна міняти. І взагалі, звертатись до цих наших високопоставлених ніякої користі не приносить. А так підніметься трохи шороху
А я всё таки буду на ВСЕ их сообщения, которые тем или иным образом будут нарушать мои права и законы писать в жалобы в НБУ и ВАФК

У мене таке враження, що Ви вирішили мене сьогодні добити.
Блогери також зацікавлені в резонансності контенту.
Ну хоть я добью...)) Блогеры заинтересованы только в деньгах...

А я всё таки буду на ВСЕ их сообщения, которые тем или иным образом будут нарушать мои права и законы писать в жалобы в НБУ и ВАФК
Правильно, чтобы они видели как они Вас достают...))

А що дасть короткий сюжет по ящику? Я думаю, що абсолютно нічого. Я хотів щоб зробили нормальну передачу на якій професійні юристи, адвокати, поліцаї дали людям поради, що робити при телефонному терорі, при порушенні шарагами законів, пояснили купу моментів щодо цих долбаних кредитів. Пояснили, що робити при арешті рахунків, які порушення допускають нотаріуси та виконавці і як на них реагувати. Тоді і піднялася би проблема на всю країну і головне, що люди перестали би думати про самогубство та розуміли як їм протистояти наглим діям кредиторів. А дасте інтервью і що це дасть?

А що дасть короткий сюжет по ящику? Я думаю, що абсолютно нічого. Я хотів щоб зробили нормальну передачу на якій професійні юристи, адвокати, поліцаї дали людям поради, що робити при телефонному терорі, при порушенні шарагами законів, пояснили купу моментів щодо цих долбаних кредитів. Пояснили, що робити при арешті рахунків, які порушення допускають нотаріуси та виконавці і як на них реагувати. Тоді і піднялася би проблема на всю країну і головне, що люди перестали би думати про самогубство та розуміли як їм протистояти наглим діям кредиторів. А дасте інтервью і що це дасть?
Это правильно, но только надо создать свой телеканал и мотивировать всех остальных... Самая малость...

Это Вы вернитесь в тему, а не в тяму... )) И прочитайте с самого начала...
Та якраз поверніться до тями, а не в тему. Ви ж пишите - простіше самогубство. Із-за якогось кредити піти з життя. Більше дурнішого нічого не придумали?

Вот и я бывает по три жалобы на день?пишу,другого выхода пока не вижу
Это Вы соревнуетесь, кто больше в день напишет... Как же весело...
Ок) що Ви пропонуєте?
А представляете я предлагаю то на что Вы никогда не согласитесь... Просто игнорировать всё общение с ними и не общаться совсем никогда...

Мені в голову поки лише Раміна прийшла. Але в неї трохи інший формат
Угу. Раміна не цурається рекламувати фінансові піраміди а-ля МММ
Ще Шарій прийшов в голову
то вопше злочинець, йому тюрячка світить

Та якраз поверніться до тями, а не в тему. Ви ж пишите - простіше самогубство. Із-за якогось кредити піти з життя. Більше дурнішого нічого не придумали?
Да пишу, люди так считают... Я нет не придумал ничего... Я этого не придумываю, это люди придумывают такое...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі