Сьогодні довели і перейшла до рішучих дій.

• Автор теми Автор теми Marinas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ещё и те каналы виноватой могут сделать, типа брала ж кредит, что, считать не умеешь. Какая-то была такая уже программа, когда заёмщик пришёл, так потом самим виноватым оказался.
Великая сила телевидения...?

• Аха-ха-ха
Реакції: Bolt
Від яких контор були колажі, і де розміщували?
Мені надіслали. І пару знайомих. Мої батьки в Італії, до них не надійшло
Е-гроші

И я прото же. Лучше не обращать внимания на угрозы, но знаете большинство людей боятся звонков родным, знакомым и незнакомым людям, ищут куда бы обратится,так как действует давление не только с мфо, но и от родных. Люди ищут в органах власти помощи, но ни кто не поможет кроме самих себя.
А вот это меня больше всего удивляет... Что в этом хоть страшного они находят...
Треба щось пробувати. І взагалі було б добре якби інтерв'ю можна було дати не українським каналам, а комусь не упередженому.
Щось на зразок Дудя але українська версія
ВВС...

Телебачення не рекомендувала би. Вас там так обіграють ,не зчуєтесь коли, і забудете за чим прийшли .
Під кінець ще вибачатись будете , а якщо ні , то самі скажуть ,що ви вибачались і повернете все обов"язково в 20-ному розмірі.

Мала справи колись з телевізійниками ,по своїй роботі. За місяць -10 кг . І це при тому ,що я виконала все ідеально .

Моє керівництво коли вони наближались до офісу ховались хто куди .
Після всього ,правда, ми пили мирову . З однієї бутилки . По черзі . Але ж до цього було дуже "весело" .

Найкраще ,якщо вже треба випустити пар, то домовитись з відомими блогерами .

Я не звертала. Останньою краплею стали колажі
Странно... При Вашем то самолюбовании ею... Неужели такие некрасивые... Хотя да, наверное именно из-за этого и стало последней каплей, из-за самолюбования...
Так само і в газетах купа замовних статей, все розраховано на те, щоб старше покоління боялось і закривало кредити за сина/дочку по першому ж дзвінку пітухів
Всё верно...
Ви сьогодні підняли мені настрій)
Это радует...)
Просто хочеться і собі якось нагадати, що не все ще втрачено
А я вообще не понимаю, чего Вы так запаниковали...

Телебачення не рекомендувала би. Вас там так обіграють ,не зчуєтесь коли, і забудете за чим прийшли .
Під кінець ще вибачатись будете , а якщо ні , то самі скажуть ,що ви вибачались і повернете все обов"язково в 20-ному розмірі.

Мала справи колись з телевізійниками ,по своїй роботі. За місяць -10 кг . І це при тому ,що я виконала все ідеально .

Після всього ,правда, ми пили мирову . З однієї бутилки . По черзі . Але ж до цього було дуже "весело" .

Мені в голову поки лише Раміна прийшла. Але в неї трохи інший формат

С ними можно иметь дело, только если платить им...

начните снимать ролики для ютьюба. с просмотрами еще и заработать можно...

а если отключить телефон?.. новый номер установить. без вайбера. кнопочный взять?..
змініть номер та не ставте Вайбер. Саме головне - виплюньте з голови страх.

Е-гроші
Ні один телеканал не висвітить правду.Його закриють, ще перед випуском сюжету.Не тіште себе надіями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі