Сьогодні для мене чорна п'ятниця?

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Лично мне всё равно, кто какую гендерную роль себе выбирает. Знаю мужика, который уже второй раз сидит в декрете, потому что у жены на работе действительно высокий уровень доходов. Но ситуация : "Сначала мы будем жить на те деньги, которые ты брала в кредит, а потом имейся конем со своими проблемами"- немного выходит за рамки моего эмоционального интеллекта.)
Согласна, но когда аппелирует аргумент сидением дома: мол я инвалид, поэтому не могу работать, хотя руки, ноги и голова на месте, как то странно что ли... У мужа на работе был парень после травмы позвоничника парализованный, единственное, что работало это большие пальцы рук, и он работал. Я про это)

Значить це не ваш чолвік. І це взагалі був лиш привід.
При нормальних сімейних стосунках такого не стається.
А ще, з ваших слів, у вас по тій лінії взагалі прибабеханий сімейний альбом - отже можно сказати, що мфо частково допомогло вам
у сімейних питаннях.
Взагалі ригати хочу ( вибачте мою французьку )) від чоловіків, які при фінансових труднощах ховають голову в труси :bad:
Я з вами згодна...Я не уявляю що було б як би щось серйозніше сталось...Я тепер побачила що на цю людину не можна покластись....

Согласна, но когда аппелирует аргумент сидением дома: мол я инвалид, поэтому не могу работать, хотя руки, ноги и голова на месте, как то странно что ли... У мужа на работе был парень после травмы позвоничника парализованный, единственное, что работало это большие пальцы рук, и он работал. Я про это)
Меня не удивляют паразиты, их полно, и они бывают обоих полов, но люди, которые тащут вот этот мешок дерьма по жизни, о чем думают? У них есть резервная копия своей жизни?

Сьогодні ці гади з 8:05 по кругу ???
У меня брата вчера на прозвон поставили, хотя три месяца ни звонка. Сначала не мог врубиться почему, но вспомнил, что позавчера перекинул деньги ему за оплату товара в приват24...

У меня брата вчера на прозвон поставили, хотя три месяца ни звонка. Сначала не мог врубиться почему, но вспомнил, что позавчера перекинул деньги ему за оплату товара в приват24...
Ох блін ?‍♀️ці скоти немаю нічого святого.тількі тварі сидять як щурі в норах і винюхують.

А я барахло в инете постоянно покупаю. С предоплатой. Через Приват24. Интересно, как там продавцы...

А я барахло в инете постоянно покупаю. С предоплатой. Через Приват24. Интересно, как там продавцы...
тоже интересно, много чего оплачивала через приват... наверное, людям весело, которые имели или имеют дела со мной?

Силлогомания лечится, но статистика не ахти .
FB_IMG_1615098153114.webp

Я пытался, на новой почте, оплатить литовской картой. Платеж не прошел. Спрашиваю у работницы примата: - Что за фuгня? Везде оплата - без проблем, кроме Н.П. Ответ: - Потому что данные не слизываются...

Меня не удивляют паразиты, их полно, и они бывают обоих полов, но люди, которые тащут вот этот мешок дерьма по жизни, о чем думают? У них есть резервная копия своей жизни?
Некоторым это нравиться походу...

А вмене вони замість будильника 8.00, дзвонять, але сьогодні прям аж дуже активні ще контактних будили?
вмене вони замість будильника 8.00, дзвонять, але сьогодні прям аж дуже активні ще контактних будили?
В тому і проблема?‍♀️зранку контактних будять. Просто неможу зрозуміти їхньої позиції,вони роблять продзвон а я побіжу їм платити?.якось перетерпемо продзвони невічні ???просто осадок на душі не з самих добрих.

Останнє редагування:
через одного....і це не секрет....в мене серед моіх знайомих є такі приклади сімей де він і нянька і повар і кухар і уроки а вона займається фінансовою частиною .і саме головне що всі задоволені....отакі справи...
Так может быть, почему нет. Хуже, когда Она и нянька, и повар, и уборщица, и финансовой частью занимается, а он с офисного кресла на работе, причем часто низкооплачиваемой, на диван. И все, устаааааал! Ещё и в претензиях! Таких семей тоже много! Вот это уже жесть.

Так может быть, почему нет. Хуже, когда Она и нянька, и повар, и уборщица, и финансовой частью занимается, а он с офисного кресла на работе, причем часто низкооплачиваемой, на диван. И все, устаааааал! Ещё и в претензиях! Таких семей тоже много! Вот это уже жесть.
В нормальних здорових відносинах всі обовьязки в сім'і діляться між подружжям.Все обговорюється разом.Вирішується разом.
Є і так як ви написали.В мене теж приклад такоі сім'і є.Він директор банку.Вона мама в декреті з 2 дітьми.Він кожен день заморений з 8 до 17...вона 24 год на добу заморена...Але він прийшов ,погрався з діткам як з ляльками і пішов на диван,а вона на кухні,уборка,діти погодки з різницею півроку...короче жесть...

Назад
Угорі