Сьогодні для мене чорна п'ятниця?

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрий вечір вам мої хороші???Сьогодні для мене настала за довгій час так звана ,,чорна п'ятниця'' ???Сьогодні мівінщікі з Просто Позикі зробили обзвон моїх контактних ???щоб вони добра не мали.З 14:00 до 18:00без перестанку.Вже контактні дзвонили на урядову прийняли від них заяви,сказали писати в поліцію.Ужас як мені зараз тяжко ????але тримаюсь щоб діти не бачили моїх сліз,стількі часу було добре тиша....а тут такій сюрприз. Знову з боку рідні чоловіка пресс на мене???,немає з ким даже поговорити окрім вас,для всіх я своїх стала людиною яка понабиралась кредитів і неплачу ???.Ну якщо я наданий час гол як сокол.
А ранее в "шоколаде" купались?

?ну ні в мене то знає і підтримує він за мною іде,для нього ми на першому місці,але зараз він далеко від нас на заробітках,подзвонила розказала сказав що все буде добре,думай про дітей. Але в душі коти когтями деруть
Так чого тоді переживаєте...Чоловік знає..підтримує...що ще потрібно???все..розслабилися і живіть далі як жили до цього,спокійно і без напряга

А ранее в "шоколаде" купались?
Різне було?
Так чого тоді переживаєте...Чоловік знає..підтримує...що ще потрібно???все..розслабилися і живіть далі як жили до цього,спокійно і без напряга
Та знаю що треба на все і на всіх наплювати но сьогодні чогось так взяло ?

Вот) шараги не переношу, но им благодарочка за то, что вытянули меня из этих токсичных отношений
Може б ще все налагодилося?
Різне було?

Та знаю що треба на все і на всіх наплювати но сьогодні чогось так взяло ?
То ви відвикли.....ну згадали..думають на пачку мівіни і маккофе вийде збити чи ні.....

Не весело....
А в мене взагалі чоловік подав на розлучення?як дізнався про кредити.....
Значить це не ваш чолвік. І це взагалі був лиш привід.
При нормальних сімейних стосунках такого не стається.
А ще, з ваших слів, у вас по тій лінії взагалі прибабеханий сімейний альбом - отже можно сказати, що мфо частково допомогло вам
у сімейних питаннях.
Взагалі ригати хочу ( вибачте мою французьку )) від чоловіків, які при фінансових труднощах ховають голову в труси :bad:

?ну ні в мене то знає і підтримує він за мною іде,для нього ми на першому місці,але зараз він далеко від нас на заробітках,подзвонила розказала сказав що все буде добре,думай про дітей. Але в душі коти когтями деруть
Вообще бы на вашем месте не парился, есть дети, муж который вас поддерживает, а большего и не надо.

Не весело....
А в мене взагалі чоловік подав на розлучення?як дізнався про кредити.....
Вы не расстраивайтесь, значит так нужно. Если из-за кредитов разводится, а если не дай Бог заболеть, еще больнее будет. Значит скоро Вас найдет именно Ваш человек! Каждая ситуация нам в жизни для чего-то дана. У меня муж конечно в шоке был, что я скрывала 1,5 года. Но не оставил, помогает. И я начинаю уже понимать зачем мне весь этот ужас был нужен. Подруги самые близкие поняли тоже. Все будет ок

Я вам співчуваю?в мене теж мало що до розлучення не дійшло...сварки,скандали...але я поїхала закордон...потроху позакривала, чоловік побачив що я не здаюся і просто зробила велику помилку...якось змирився з цим...тепер якщо до нього хтось звонить за мене то він їх шле на 3 літери...і дякувати Богу життя якось налагоджується....ще б тільки з Приватом і Альфою розібратися?
Справжній чоловік!!!... :facepalm:

Назад
Угорі