Розвійте мої підозри

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо обговорюються теми абортів,зрад і.т.п. то чому таку тему не можна осудити.
Можна,чому ж.Але тодi адекватно сприймайте будь-якi коментарi.Причин може бути дуже багaто.Психологiчнi,стан здоров'я,зрада...Насамперед,це потрiбно вирiшувати в сiм'i.А ще краще звернутись до спецiалiстiв.Удвох.Вам тут як нарадять...:rolleyes:

Автор, я прощу прощения , а Вы не замечали за мужем, может он на каких-то сайтах сидит? Типо эRо-чатах и т.д?

Ну такое, конечно... Я бы на месте автора такое не выставляла на всеобщее обозрение. Решать нужно со своим мужчиной, а не с левыми людьми.

Нельзя обсуждать действия модератора. За это бан! Раз она так сказала,значит так и есть. И не важно ,что ни чего не смыслит в этом.
Ну я никого не обидела))) Я всегда адекватно и объективно расцениваю ту или иную ситуацию) Никого не делю на ваших и наших))) Могу посмеяться с самой себя, могу подшутить над кем то из здешних, понять и помочь у кого сложно и трудно в жизни, но могу и матом укрыть если понадобиться)))

Відверто- не знаю... І не берусь радити, навідміну від Вас...
Та годі вже вам Фрея і модератор
Тут не зарадиш яж написав.
В кожній сім'ї по своєму.
Чужа сім'я- то темний ліс.

Та годі вже вам Фрея і модератор
Тут не зарадиш яж написав.
В кожній сім'ї по своєму.
Чужа сім'я- то темний ліс.
Честно... (и сама не верю, что пишу это)...... Вот тут я с вами солидарна полностью, впервые за всю историю нашего с вами общения :scratch_one-s_head: :wink: :лифчик:

irina07, а чего так скромно? Создайте тему: Хочуибацца,и в ТОП! Другие темы просто лягут на полку.?

Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?
Вы конечно меня извините, ну по-моему Вам нужно с мужем об этом поговорить, как бы это личное...

а как он себя ведёт?уходит от разговора,меняет тему,морозишся когда вы к нему пристаете?что?или может он как в песне сектора Газа :я вернулся с работы,дорогая я не пьян,еле еле опускаюсь я на жёсткий диван,я сегодня за чирик две смены отпахал и я устал,я устал...
мож он на работе устаёт?
irina07, а чего так скромно? Создайте тему: Хочуибацца,и в ТОП! Другие темы просто лягут на полку.?
ты гляди какая интересная тема...

Наехали на женщину.....
У него или стресс из-за мфо или есть другая,может обида на вас

мы не знаем подробностей вашей жизни чтоб так просто дать ответ !

Ну вы, как модератор, очень хорошо знаете, что так не бывает) Все не могут быть добрыми и лояльными... к тому же, тема действительно очень пикантная) Это как сор из избы)
Перепрошую, перечитайте назву теми...
Людина звернулась за психологічною підтримкою...
Бажано було б написати: "Не переймайся, все буде добре, ля-ля-ля-ля-ля...", а не нападати...

Коли, присутні, всезнаючі і всебачачі, зрозуміють, що одне слово підтримки спроможне перевернути світогляд будь-якої людини...? Чому ніхто не дає собі звітності, що наша допомога здатна підтримати, в будь-якій ситуації???
Можливо, дана проблема для автора є своєрідним тригером? Хто зна, якими будуть її подальші дії!!!
Я не хочу, щоб теми про медсестру з Полтавщини повторювались!!!
Якщо ми спроможні запобігти схожому розвитку подій, давайте намагатись співпрацювати і проявляти свою лояльність і адекватність!!!

Бажано було б написати: "Не переймайся, все буде добре, ля-ля-ля-ля-ля...", а не нападати...

Коли, присутні, всезнаючі і всебачачі, зрозуміють, що одне слово підтримки спроможне перевернути світогляд будь-якої людини...? Чому ніхто не дає собі звітності, що наша допомога здатна підтримати, в будь-якій ситуації???
Можливо, дана проблема для автора є своєрідним тригером? Хто зна, якими будуть її подальші дії!!!
Якщо ми спроможні запобігти схожому розвитку подій, давайте намагатись співпрацювати і проявляти свою лояльність і адекватність!!!
У человека три месяца не было толкового сеkса,а вы советуете написать "" не переймайся"?

Я вот ненадолго отвлёкся, а тут уже 4 страницы... Тема очень деликатная. Не все поймут ТС. Думаю лучше тему закрыть...

У человека три месяца не было толкового секиса,а вы советуете написать "" не переймайся"?
Кожному своє... Мій чоловік працює за кордоном, його не буває вдома по декілька місяців.
Якщо ваша заангажованість не дозволяє вам осягнути деякі аспекти повсякденного життя, ви про це життя нічого не знаєте!))
Змиріться!)))

Я ще раз повторюсь... я нікого не образила) Я сказала, що людина мала 10 раз подумати перш ніж виносити таку проблему на загальний огляд і що навіть такі неприємні вислови варто було очікувати) Ви кажете, що не хочете такої трагедії, як з медсестрою з Полтавщини) А де ймовірність того, що людині не стане ще гірше від того, що їй зараз скажуть, напишуть купу недоречних порад і не дай Бог запевнять, що чоловік її зраджує і т.д. і т.п
Знаєте... чужа сім`я - це насправді темний ліс) Я можу хіба що порадити цій дівчині не слухати нікого, поговорити зі своїм чоловіком... Побажати вирішити це питання і жити щасливо поряд з коханим :luboff:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі