Светлана
Only read
- Дописи
- 5922
- Реакції
- 9588
- Бали
- 6780
Светлана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не хотіла б виставляти своє інтимне життя на показ.У вас таке було?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не хотіла б виставляти своє інтимне життя на показ.У вас таке було?
Ну, таке... Я не притендую на звання "гумориста"...Я вже десь писала,шо гумор це не ваше)) зі всією повагою до вас)))
Можна,чому ж.Але тодi адекватно сприймайте будь-якi коментарi.Причин може бути дуже багaто.Психологiчнi,стан здоров'я,зрада...Насамперед,це потрiбно вирiшувати в сiм'i.А ще краще звернутись до спецiалiстiв.Удвох.Вам тут як нарадять...Якщо обговорюються теми абортів,зрад і.т.п. то чому таку тему не можна осудити.
І це зрозуміло..Ну, таке... Я не притендую на звання "гумориста"...
Ну я никого не обидела))) Я всегда адекватно и объективно расцениваю ту или иную ситуацию) Никого не делю на ваших и наших))) Могу посмеяться с самой себя, могу подшутить над кем то из здешних, понять и помочь у кого сложно и трудно в жизни, но могу и матом укрыть если понадобиться)))Нельзя обсуждать действия модератора. За это бан! Раз она так сказала,значит так и есть. И не важно ,что ни чего не смыслит в этом.
Та годі вже вам Фрея і модераторВідверто- не знаю... І не берусь радити, навідміну від Вас...
Честно... (и сама не верю, что пишу это)...... Вот тут я с вами солидарна полностью, впервые за всю историю нашего с вами общенияТа годі вже вам Фрея і модератор
Тут не зарадиш яж написав.
В кожній сім'ї по своєму.
Чужа сім'я- то темний ліс.

Вы конечно меня извините, ну по-моему Вам нужно с мужем об этом поговорить, как бы это личное...Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?
ты гляди какая интересная тема...irina07, а чего так скромно? Создайте тему: Хочуибацца,и в ТОП! Другие темы просто лягут на полку.?
Перепрошую, перечитайте назву теми...Ну вы, как модератор, очень хорошо знаете, что так не бывает) Все не могут быть добрыми и лояльными... к тому же, тема действительно очень пикантная) Это как сор из избы)
У человека три месяца не было толкового сеkса,а вы советуете написать "" не переймайся"?Перепрошую, перечитайте назву теми...
Людина звернулась за психологічною підтримкою...
Бажано було б написати: "Не переймайся, все буде добре, ля-ля-ля-ля-ля...", а не нападати...
Коли, присутні, всезнаючі і всебачачі, зрозуміють, що одне слово підтримки спроможне перевернути світогляд будь-якої людини...? Чому ніхто не дає собі звітності, що наша допомога здатна підтримати, в будь-якій ситуації???
Можливо, дана проблема для автора є своєрідним тригером? Хто зна, якими будуть її подальші дії!!!
Я не хочу, щоб теми про медсестру з Полтавщини повторювались!!!
Якщо ми спроможні запобігти схожому розвитку подій, давайте намагатись співпрацювати і проявляти свою лояльність і адекватність!!!
Кожному своє... Мій чоловік працює за кордоном, його не буває вдома по декілька місяців.У человека три месяца не было толкового секиса,а вы советуете написать "" не переймайся"?
Перепрошую, перечитайте назву теми...
Людина звернулась за психологічною підтримкою...
Бажано було б написати: "Не переймайся, все буде добре, ля-ля-ля-ля-ля...", а не нападати...
Коли, присутні, всезнаючі і всебачачі, зрозуміють, що одне слово підтримки спроможне перевернути світогляд будь-якої людини...? Чому ніхто не дає собі звітності, що наша допомога здатна підтримати, в будь-якій ситуації???
Можливо, дана проблема для автора є своєрідним тригером? Хто зна, якими будуть її подальші дії!!!
Я не хочу, щоб теми про медсестру з Полтавщини повторювались!!!
Якщо ми спроможні запобігти схожому розвитку подій, давайте намагатись співпрацювати і проявляти свою лояльність і адекватність!!!

Підтримую.Я вот ненадолго отвлёкся, а тут уже 4 страницы... Тема очень деликатная. Не все поймут ТС. Думаю лучше тему закрыть...