Розвійте мої підозри

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Три місяці? Щось тут не так.....може здоров'я підводить....це треба жінці поговорити з чиловіком.
Та нормальний мужик і сам би здогадався, що потрібно жінці.

В мене поважна причина , народилась дитина, але за 12 років подружжя я весь час ініціатор...
Ви звичайно молодець. Але буває що на фоні певних проблем, або ситуацій пропадає бажання наприклад.

Сорри, но вы сами дали добро на то чтобы люди высказали своё мнение и предположения, даже такие которые (на ваш взгляд) похожи на издёвки и придирки) Так что теперь не обессудьте... Надо было подумать 10 раз, прежде чем задавать прилюдно такие вопросы и выносить очень лично-инт*мные подробности на всеобщий обзор....
Напевно, розраховувалось, на людську лояльність і адекватність...

Чому Ви зробили такі висновки?
Може і обідився, за МФО, здоров'я підводить, зраджує, ....тут знаете.....чужа сімья темний ліс .

Але як би в мене з чоловічим здоров'ям були проблеми звичайно стидно було перед дружиною признатись....
Ще раз скажу : чужа сімья ---темний ліс.
Тут поради однозначної не дасиш.
Ну вибачте----- хіба що сеkс запронувати, бо жінки його потребують, бо якщо без нього , можуть бути проблеми теж зі здоров'ям.....

Може і обідився, за МФО, здоров'я підводить, зраджує, ....тут знаете.....чужа сімья темний ліс .

Але як би в мене з чоловічим здоров'ям були проблеми звичайно стидно було перед дружиною признатись....
Ще раз скажу : чужа сімья ---темний ліс.
Тут поради однозначної не дасиш.
Ну вибачте----- хіба що секис запронувати, бо жінки його потребують, бо якщо без нього , можуть бути проблеми теж зі здоров'ям.....
Це вірно чужа сім'я то темний ліс. А от постидного не бачу нічого в тому, що визнати якісь проблеми.
Це ж сім'я все повинно обговорюватися, так і вирішиться проблема.
Це моя особиста думка!

Тсс..Не ссорьтесь..) Ну действительно, не вижу нечего плохого, в том что человек спросил про sex . Это его права, разглашать или не разглашать.. Да, может не в тот раздел..

Напевно, розраховувалось, на людську лояльність і адекватність...
Ну вы, как модератор, очень хорошо знаете, что так не бывает) Все не могут быть добрыми и лояльными... к тому же, тема действительно очень пикантная) Это как сор из избы)

Ну вы, как модератор, очень хорошо знаете, что так не бывает) Все не могут быть добрыми и лояльными... к тому же, тема действительно очень пикантная) Это как сор из избы)
Нельзя обсуждать действия модератора. За это бан! Раз она так сказала,значит так и есть. И не важно ,что ни чего не смыслит в этом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі