Розвійте мої підозри

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?
Даже такое здесь обсуждают....во форум !
В мене 10 місяців немає з жінкою,.....бо тому є поважна причина.
Але якщо " хочете" я не проти, зробити добре вам.

Перепрошую, Вас щось не влаштовує???
Уйміть свої "таланти" і приберіть їх з даного розділу. В ньому є модератор, який вирішить все, без вашої "допомоги"!!!
Перепрошую, я вже не можу ні чого писати? І давати поради куди звернутися? Мені спершу з вами обговорювати свої відповіді!?

Перепрошую, Вас щось не влаштовує???
Уйміть свої "таланти" і приберіть їх з даного розділу. В ньому є модератор, який вирішить все, без вашої "допомоги"!!!
Я вас заділа? Напевно вам теж цікава дана тема?))

Зачем вам сеkс? Коллекторы мозги и так ***т))
А если серьезно, все зависит от типа мужчины. У меня когда были проблемы (не МФО) я внимания своей девушку мало уделял. Не до этого было.
Зачем вам секис? Коллекторы мозги и так *б*т))
А если серьезно, все зависит от типа мужчины. У меня когда были проблемы (не МФО) я внимания своей девушке мало уделял. Не до этого было.

Я серьёзно, может по работе хлопот много? Может он просто обижен на Вас?

• Подобається
Реакції: Neo
Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?
интересно,если-бы это прочитал ваш муж......форум спал и вдруг проснулся,ну вы даете.....?

Якщо обговорюються теми абортів,зрад і.т.п. то чому таку тему не можна осудити.
Может что-то поменять нужно? К примеру белье красиво купить, стол накрыть, романтика туды-сюды) Может поза новая.))

Чому Ви зробили такі висновки?
Три місяці? Щось тут не так.....може здоров'я підводить....це треба жінці поговорити з чиловіком.
Та нормальний мужик і сам би здогадався, що потрібно жінці.

В мене поважна причина , народилась дитина, але за 12 років подружжя я весь час ініціатор...

Адмін закрийте туму. Бо людям лиш би понасміхатися!!!!!
Сорри, но вы сами дали добро на то чтобы люди высказали своё мнение и предположения, даже такие которые (на ваш взгляд) похожи на издёвки и придирки) Так что теперь не обессудьте... Надо было подумать 10 раз, прежде чем задавать прилюдно такие вопросы и выносить очень лично-инт*мные подробности на всеобщий обзор....

А може у нього дійсно чоловічі проблеми? Може йому до лікаря треба? А мфо це лише відмазка! Поговоріть з ним!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі