Розвійте мої підозри

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?

Доброго дня. Проблема така уже майже 3 місяці у нас з чоловіком не має регулярного інтимного життя. Раніше такого не було. Останній місяць взалі не має. Можливо я себе накручую. Можливо це все через проблеми. Чоловіки дайте відповідь. Чи для вас це є норма?
Вы серьезно? Будем обсуждать интимную жизнь?? Вы форум не попутали?))

А у вашего мужа есть МФО, может это из-за них ? ?

Може Ви б з чоловіком на цю тему поговорили???

Вы написали в раздел психологической помощи?? Вам к сексопатолога надо))

Может вам к психологу?

на форумі багато тем не по темі!!!!!

Распишите какие МФО, сколько просрочка и какие тела. Без этой информации вам не помогут

Адмін закрийте туму. Бо людям лиш би понасміхатися!!!!!

может купить таблетки "конская сила"?по телеку рекламируют

Вы написали в раздел психологической помощи?? Вам к сексопатолога надо))
Перепрошую, Вас щось не влаштовує???
Уйміть свої "таланти" і приберіть їх з даного розділу. В ньому є модератор, який вирішить все, без вашої "допомоги"!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі