Розлучення з чоловіком через мої борги. Скоро приїде, будемо розлучатись

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 325
  • Перегляди Перегляди 10K
Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))
Якщо чесно на такого мyдaкa і додіка і 25 коп жалко.....

Так щоб навєрняк, можна ще бензичику в банку лийнути і підпалити)))
Ну тихо,ще посадять мене.А я вже заспокоїлась...Мене просто форум навчив лишні,непотрібні номери-у блок)Дуже допомагає)

Та накуй ще руки марати????треба повернути туди звідки взяли.

135434_ae0bdf77_2133497684.webp

Ну тихо,ще посадять мене.А я вже заспокоїлась...Мене просто форум навчив лишні,непотрібні номери-у блок)Дуже допомагає)
Але серйозно, він хоч має уявлення як ти маєш з ним розлучитись, без його участі в процесі? Якісь варіанти запропонував?

Але серйозно, він хоч має уявлення як ти маєш з ним розлучитись, без його участі в процесі? Якісь варіанти запропонував?
Я більше не розмовляю...А йому там звідки знати.Я думаю,до цеї пори вже й передумав.Я от ні)Я взагалі то...мало емоційна.Колись читала на форумі за підміну номерів,типу дзвонять ніби з номера близьких і сходу-мат.Фінфорс ніби.Ото зі мною щось таке сталось...В житті така розгублена не була...Через те певно й написала сюди)))

Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))
Китайцям ліпше продати)) там метал файний

Я більше не розмовляю...А йому там звідки знати.Я думаю,до цеї пори вже й передумав.Я от ні)Я взагалі то...мало емоційна.Колись читала на форумі за підміну номерів,типу дзвонять ніби з номера близьких і сходу-мат.Фінфорс ніби.Ото зі мною щось таке сталось...В житті така розгублена не була...Через те певно й написала сюди)))
Молодець що написала . Підтримали, порадили, навіть трішки поржали.

В житті така розгублена не була...Через те певно й написала сюди)))
Повір, це ще не найстрашніше. Добре, що він це показав одразу, а не через років 15 подружнього життя. Тоді це взагалі сильно з колії вибиває. Ти сильна дівчинка, розгубленість скоро зміниться впевненістю в собі) Все буде добре!)

Молодець що написала . Підтримали, порадили, навіть трішки поржали.
Та мені й самій,як відійшла,трохи смішно стало...От тепер розумію,на чому кали грають...Не несподіванці))В мене робота дурна,сама так можу обкласти...Ніби тільки з відсидки)))

Назад
Угорі