ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так що робить???Убийте мене))))??Ты слишком много о нас знаешь![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так що робить???Убийте мене))))??Ты слишком много о нас знаешь![]()
Ужас шо творится??????
Пока не могуТак що робить???Убийте мене))))??
Хорошо, что я уже не дружу?Ужас шо творится![]()
С бывшимХорошо, что я уже не дружу?
Неа.?Я не можу мовчати,коли страна в опасності)))??Ужас шо творится
Пока не могупоэтому молчи?
Ну так не с настоящим же?С бывшим![]()
Учи людей писатьНеа.?Я не можу мовчати,коли страна в опасності)))??

?Неа.?Я не можу мовчати,коли страна в опасності)))??
Я не учілка)))?Хай би не прогулювали уроки)))?Учи людей писать![]()
Хрена с ним дружить,хай бабки плотитНу так не с настоящим же?
раньше дружить нада было ему?Зараз Вам важко сприймати поради .Хочеться бути гордою . Але...прислухайтесь. Нічого ! не віддавайте .А ну,потім буде говорити..
Скільки на мене потратив...Не хочу
Вибачте ,ну не будьте дурною. Ви як я 20 років тому.Грошей мало,але принципово
У нас общение на высоком эмоциональном уровне)))фууу,перепехнуться,атавизм какой то)))бывших ни детей ни жен ни мужей не бывает)))))Так они ждут момента чтоб перепихнутьсявот такая любовь
Молчи![]()
Всё на уровне.для детей всё.просто у меня характер нордическийХрена с ним дружить,хай бабки плотитраньше дружить нада было ему?
хош не хош ,есть дети,общаемся.Прикормила))))Вот все тебе не так)))
Хоть брачный договор с тобой подписывай)))
Прикормила))))

Меня бывшие правда не женыУ нас общение на высоком эмоциональном уровне)))фууу,перепехнуться,атавизм какой то)))бывших ни детей ни жен ни мужей не бывает)))))
Всё на уровне.для детей всё.просто у меня характер нордическийхош не хош ,есть дети,общаемся.

Кажуть,колись вони будуть вартувати багато)Хай будуть...Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))
Як знаєш, якщо передумаєш, пиши)))Кажуть,колись вони будуть вартувати багато)Хай будуть...
Хіба разом з банкою кинути... Ефектно і результативно)Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))
Десь у самої така заначка є)Бережу поки)Трохи калам,решту ображенимі скривджених віддамЯк знаєш, якщо передумаєш, пиши)))