Розлучення з чоловіком через мої борги. Скоро приїде, будемо розлучатись

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 325
  • Перегляди Перегляди 10K
А ну,потім буде говорити..
Скільки на мене потратив...Не хочу
Зараз Вам важко сприймати поради .Хочеться бути гордою . Але...прислухайтесь. Нічого ! не віддавайте .
Ніхто не оцінить ,через хвилину про вас забудуть , а потім ще й насміхатися буде. Воно швидко знайде в яку гречку вскочить і потратить ці кошти . Полюбіть себе хоч трошки .
Проходили -знаємо . Крім болю нічого на серці не лишиться , то будьте хоч при копійці. Вони вам ще знадобляться.
Грошей мало,але принципово
Вибачте ,ну не будьте дурною. Ви як я 20 років тому.

Так они ждут момента чтоб перепихнуться :sarcastic: вот такая любовь:pardon:

Молчи:rolleyes:
У нас общение на высоком эмоциональном уровне)))фууу,перепехнуться,атавизм какой то)))бывших ни детей ни жен ни мужей не бывает)))))
Хрена с ним дружить,хай бабки плотит :sarcastic: раньше дружить нада было ему?
Всё на уровне.для детей всё.просто у меня характер нордический :mosking: хош не хош ,есть дети,общаемся.

Останнє редагування:
У нас общение на высоком эмоциональном уровне)))фууу,перепехнуться,атавизм какой то)))бывших ни детей ни жен ни мужей не бывает)))))

Всё на уровне.для детей всё.просто у меня характер нордический :mosking: хош не хош ,есть дети,общаемся.
Меня бывшие правда не жены :rolleyes: Ток сжечь хотят:pardon:

Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))

Yanochkka стосовно слів Фарго про кинути в лице мєлоччю, то в мене є півлітрова банка з копійками 25ками, можу пожертвувати на благе діло. Тим більше вони вже не ходять, так що й не жалко буде))))
Кажуть,колись вони будуть вартувати багато)Хай будуть...

Хіба разом з банкою кинути... Ефектно і результативно)

Назад
Угорі