Розлучення з чоловіком через мої борги. Скоро приїде, будемо розлучатись

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 325
  • Перегляди Перегляди 10K
А ну,потім буде говорити..
Скільки на мене потратив...Не хочу
Звісно буде говорити, а якщо всю правду не знав, та і взнав все не від вас, то зрозуміло що в нього є питання та не порозуміння. Взагалі це Ваше сімейне, давати поради не знаючи ваших внутрішніх відносин.. та і поради як правило ніхто не слухає...

А чего его из дома выгнали? Вы давно вместе? сколько ему лет?
просто пытаюсь сложить как то в голове и не складывается... хотя , конечно, по паспорту может быть и 50 лет, в психологической зрелости на 15
34 йому.З дому вигнали за те,що з першою дружиною розлучився...Вона загуляла.Його батьки йому не повірили.В Польщу на заробітки поїхав,бо хотів дитину,в нього певні проблеми з здоров'ям...Тільки ЕКО.Одружені 3 роки.
Звісно буде говорити, а якщо всю правду не знав, та і взнав все не від вас, то зрозуміло що в нього є питання та не порозуміння. Взагалі це Ваше сімейне, давати поради не знаючи ваших внутрішніх відносин.. та і поради як правило ніхто не слухає...
Взнав від мене.Я просто пояснила,що коли захворіла,спочатку я,тоді дитина,мені не вистачило коштів,влізла в кредити.Віддавати за мене нічого не просила.До того в сімейний бюджет вкладатись не поспішав,я просто за дзвінки попередила.

34 йому.З дому вигнали за те,що з першою дружиною розлучився...Вона загуляла.Його батьки йому не повірили.В Польщу на заробітки поїхав,бо хотів дитину,в нього певні проблеми з здоров'ям...Тільки ЕКО.Одружені 3 роки.
А наши программы, по которым 1е ЭКО делается за счет государства? нет возможности влезть?
да... получается в его зарабоиках благородная цель - ребенка хочет...
34 - надо свой дом...

Та я й не за порадою.Він мене і так гриз постійно,що заробляю мало.Я думаю,як зробити йому останню послугу,і розлучитись,поки його нема,раз він так цього хоче
А наши программы, по которым 1е ЭКО делается за счет государства? нет возможности влезть?
34 - надо свой дом...
В нього є дитина від першого шлюбу...І багато абортів першої дружини...В програму ми точно не входим
34 - надо свой дом...
Будинок,авто і всі відкладені гроші віддав першій дружині і сину
Приїде і хай розлучається
Кричить,що хоче вже

Грошей мало,але принципово

Самій давно пора було позбавитись...Істерить,як баба...Вибачте,слів інакших не знаходжу.То йому важко,то сам попрати там собі мусить,то в хлопців ноутбуки є,а він вже пару місяців робить і не може собі в дорогу купити...А тут я ще й пралку собі купила,бо стара зламалась...Всьо.Біда.Тупає ніжками,і хоче в Україну повернутись вже розлученим...
По деньгам. Ваше дело. Я тоже склонна вот так - швырнуть в морду, чтобы даже разговоров не было. Есть такое в характере.
Но на самом деле, все равно разговоры будут. Без вариантов. Если оно уже истерит и ноет, это 100% будет "я ей все, а она мне...." Тем более, это так хорошо дейсвует на новых дур, которых он будет окучивать. Уж простите, но все мы бываем дурами. И когда на таких ведемся, понятно, что иначе и себя сложно назвать бывает.

По разводу. Без детей это просто. Через ЗАГС Но тут надо или его присутствие, или с его стороны заявление, заверенное у нотариуса.
Я б с этими вопросами послала. Надо - пусть подает. Или как минимум - бумажку заверенную вам перешлет и квитанцию об уплате пощлины. А почему нет? Ему ж "горит".
Не хочет, придется ждать, когда он будет в Украине.
Если вам припечет, а он даже являться или бумаги заполнять/заверять откажется - тогда в суд. Тоже ничего сложного, только чуть дороже и дольше.

Та я й не за порадою.Він мене і так гриз постійно,що заробляю мало.Я думаю,як зробити йому останню послугу,і розлучитись,поки його нема,раз він так цього хоче
Зробіть не йому послугу, а собі подарунок! Бо це просто:facepalm:

По деньгам. Ваше дело. Я тоже склонна вот так - швырнуть в морду, чтобы даже разговоров не было. Есть такое в характере.
Но на самом деле, все равно разговоры будут. Без вариантов. Если оно уже истерит и ноет, это 100% будет "я ей все, а она мне...." Тем более, это так хорошо дейсвует на новых дур, которых он будет окучивать. Уж простите, но все мы бываем дурами. И когда на таких ведемся, понятно, что иначе и себя сложно назвать бывает.

По разводу. Без детей это просто. Через ЗАГС Но тут надо или его присутствие, или с его стороны заявление, заверенное у нотариуса.
Я б с этими вопросами послала. Надо - пусть подает. Или как минимум - бумажку заверенную вам перешлет и квитанцию об уплате пощлины. А почему нет? Ему ж "горит".
Не хочет, придется ждать, когда он будет в Украине.
Если вам припечет, а он даже являться или бумаги заполнять/заверять откажется - тогда в суд. Тоже ничего сложного, только чуть дороже и дольше.
Ясно,дякую.Я нюансів незнаю,якось геть розгубилась...Ще позавчора все ніби нормально було,а вчора-істерика.Подзвонив,обматюкав...
Зробіть не йому послугу, а собі подарунок! Бо це просто:facepalm:
Та...Я щось справді геть розгубилась зовсім.

Ясно,дякую.Я нюансів незнаю,якось геть розгубилась...Ще позавчора все ніби нормально було,а вчора-істерика.Подзвонив,обматюкав...

Та...Я щось справді геть розгубилась зовсім.
Тогда еще и передумать может.... Ну, тут уже вам решать, нужен ли вам этот мужчина.

Ну це нормально, що розгубилася) Чоловічі істерики будь-кого можуть спантеличити)))
Я з такого ніколи раніше не бачила й не чула...Вчора подзвонив,хвилин 10 обзивав..Потім розказав,як йому важко і що хоче розлучення.Вже.Я мало не у ступор впала,ще й сьогодні до пам'яті дійти не можу

Yanochkka, все вам здесь советуют.....
Я бы давно сходила в суд....там нет ничего сложного.....и развелась.
Написать заявление,не указывать что он за границей,не знаете где он....хотите развестись,потому как вместе не живёте....адрес указываете тот где он приписан.И пусть идёт с миром....

Yanochkka, все вам здесь советуют.....
Я бы давно сходила в суд....там нет ничего сложного.....и развелась.
Написать заявление,не указывать что он за границей,не знаете где он....хотите развестись,потому как вместе не живёте....адрес указываете тот где он приписан.И пусть идёт с миром....
Та ці чудеса вчора почались...Я толком і не розібралась ще...А вимагає розлучення вже

Та мені фіолетово,в принципі,але як вже так не терпиться...
ой, это больше похоже на просто истерику с его стороны. помню первый муж вечно (при малейшей неприятности) кричал хочу развода - вот пойди и организуй ему развод прямо завтра! :) сори, детка, тебе надо - ты и бегай. в результате, когда мне стало надо - и я это организовала, опять были упреки 'вот я тебя сколько просил, а ты для меня не хотел к постараться, а вот ка для себя, так ты все быстренько :)))) детский сад, короче.
по мне, Вам что, больше делать нечего? бегать по инстанциям и тд. он за границей, он даже доверенность нлтариальную дать толком не может - точнее, пока она через апостиль пройдет, пока то се - он быстрее в Украину доедет:)

Назад
Угорі