Mr.Titty Twister
Форумчанин
- Дописи
- 186
- Реакції
- 79
- Бали
- 2625
Mr.Titty Twister не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так,на мене теж подали вони,чекаю документи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скажіть будь-ласка, вони Вам ніяких пропозицій не надавали стосовно зменшення оплати боргу? Та взагалі велика сума ?Так,на мене теж подали вони,чекаю документи
А в чому тоді різниця, добровільно 40, а через суд скільки? Губа не д*pa в них)))В мене тіло 10000. Сьогодні прислали повідомлення 40000 оплати і заберем позов!
Хочуть 37 + судовий збірА в чому тоді різниця, добровільно 40, а через суд скільки? Губа не д*pa в них)))
Да клоуны какие-то. Обычно какие-то скидки в таком случае предлагают. А если ту же сумму просят, то лучше суд уже.А в чому тоді різниця, добровільно 40, а через суд скільки? Губа не д*pa в них)))
К юристу с этими документами.Доброго дня. Сьогодні почтальйон приніс документи до суду. Що товариство росвен інвест Україна подае на мене в суд.
Що потрібно робити?
и не затягивать - сроки стартонули : ) [если в документах есть ухвала суда про відкриття провадження]К юристу с этими документами.
Сьогодні субота кого можна знайти.К юристу с этими документами.
Сьогодні субота кого можна знайти.
І в справі уже вказана дата суда
Юристи з форуму вас допоможуть. Вкладка "Юристи"Сьогодні субота кого можна знайти.
І в справі уже вказана дата суда
Теж саме с 10 хочуть 40В мене тіло 10000. Сьогодні прислали повідомлення 40000 оплати і заберем позов!
Ні,вони були тихі.Жодного повідомлення.Я випадково побачив в убкі,що вони викупили кредит.Скажіть будь-ласка, вони Вам ніяких пропозицій не надавали стосовно зменшення оплати боргу? Та взагалі велика сума ?
Так лійсно сиділи майже рік,а мене продали еапб 27.12.2023 тіло 11к хоотят 38600,мені не звонят не пишут зато сестрі звонили,цікаво коли подадут до суду?Новина така собі, рік сиділи тихо вони, а зараз вже купа позовів. Інформації про них мало було і на тобі.
Вам прийшло повідомлення чи як?бо мене в дії нема.Так,на мене теж подали вони,чекаю документи
В мене встановлений електронний суд,а взагалі періодично моніторю себе на сайті судових справТак лійсно сиділи майже рік,а мене продали еапб 27.12.2023 тіло 11к хоотят 38600,мені не звонят не пишут зато сестрі звонили,цікаво коли подадут до суду?
Вам прийшло повідомлення чи як?бо мене в дії нема.
для чого вам був електронний суд потрібен?пришло повідомлення на пошту з електронного суду
наймати адвоката/юриста і захищатисьЩо робити далі?
Доброго дня, скажіть будь ласка, як просуваються ваші справи? Мені теж прийшло повідомлення на судВ мене тіло 10000. Сьогодні прислали повідомлення 40000 оплати і заберем позов!
Доброго дня, аналогічна ситуація. Скажіть як дієте ви, у вас щось змінилось, хоч якось вже просунулась справа?Так,на мене теж подали вони,чекаю документи