Lluuunnna
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Lluuunnna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня хто мав зв’язок з СВЕА ФІНАНС. Я маю кредити з простроченням десь близько 5 років набралось їх дуже давно і ось зараз я знаходжусь за кордоном і мені прийшов позов до суду 0 1-го 26-го року 0 2-го 2026-го він вже був закритий і підключене виконавче впровадження для стягнення боргу тобто його ще немає але має бути тому що суд це вже підтвердив та закрив справу . Підкажіть будь ласка хто з ними стикався і мав з ними справу вони лояльні ідучи на реструктуризацію або списання відсотків або за тіло тому що я ж кажу знаходжусь закордоном 7 місяців і повертатись не планую. Але проблем з вʼїздом потім не хочу мати тому і хочу вирішити з ними питання. хочу закрити з ними питання щоб не заблокували картки і думаю написати їм про те що я знаходжусь за кордоном повертатися не планую або ми закриваємо питання за тіло або не закриваємо зовсім можливо ну так з ними договоритись чи як хто з ними домовлявся поділіться досвідом будь ласка і які вони викупають кредити тому що в мене їх десь около 18 20 і я не розумію чий це кредит і кого вони могли викупити і суму боргу також ще не знаю тому що тільки закрили справу і ось чекаю на відкриття впровадження, дякую всім хто відповість )