РОСВЕН ІНВЕСТ УКРАЇНА подали до суду!!!

• Автор теми Автор теми Botan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 4K
А в чому тоді різниця, добровільно 40, а через суд скільки? Губа не д*pa в них)))
Да клоуны какие-то. Обычно какие-то скидки в таком случае предлагают. А если ту же сумму просят, то лучше суд уже.

Доброго дня. Сьогодні почтальйон приніс документи до суду. Що товариство росвен інвест Україна подае на мене в суд.
Що потрібно робити?

Сьогодні субота кого можна знайти.
І в справі уже вказана дата суда

Выбирайте кто больше нравится

В мене тіло 10000. Сьогодні прислали повідомлення 40000 оплати і заберем позов!
Теж саме с 10 хочуть 40
Скажіть будь-ласка, вони Вам ніяких пропозицій не надавали стосовно зменшення оплати боргу? Та взагалі велика сума ?
Ні,вони були тихі.Жодного повідомлення.Я випадково побачив в убкі,що вони викупили кредит.

Останнє редагування:
Новина така собі, рік сиділи тихо вони, а зараз вже купа позовів. Інформації про них мало було і на тобі.
Так лійсно сиділи майже рік,а мене продали еапб 27.12.2023 тіло 11к хоотят 38600,мені не звонят не пишут зато сестрі звонили,цікаво коли подадут до суду?
Так,на мене теж подали вони,чекаю документи
Вам прийшло повідомлення чи як?бо мене в дії нема.

Так лійсно сиділи майже рік,а мене продали еапб 27.12.2023 тіло 11к хоотят 38600,мені не звонят не пишут зато сестрі звонили,цікаво коли подадут до суду?

Вам прийшло повідомлення чи як?бо мене в дії нема.
В мене встановлений електронний суд,а взагалі періодично моніторю себе на сайті судових справ

Мені теж пришло повідомлення на пошту з електронного суду про провадження: 2/296/5/24. Зібрали два кредити з тілом в 22500 і хочуть більш ніж 88 тис.
Що робити далі?

Люди,я з вами, мене теж подали в суд,з 10000 хочуть 33000,ні на які уступки не йдуть,попробую судитися,кредит 7 продав

В мене тіло 10000. Сьогодні прислали повідомлення 40000 оплати і заберем позов!
Доброго дня, скажіть будь ласка, як просуваються ваші справи? Мені теж прийшло повідомлення на суд
Так,на мене теж подали вони,чекаю документи
Доброго дня, аналогічна ситуація. Скажіть як дієте ви, у вас щось змінилось, хоч якось вже просунулась справа?

Останнє редагування:
Назад
Угорі