Робимо з МФО та колекторів боржників

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Нарешті... 7 раз я в якості стягувача
Screenshot_20241018-144621~2.webp

Paraskoviya, поздравляю!!
А сумма там какая?)
15
9 вирахуване ще в 21 році по напису,1000 суд збір,4500 правнича,ну і виконавцю майже 2. І за Єфіменка 900 . Можна вважать,що він мені вже не винен))
Пчёл, це був мій перший напис. Оскаржували без повернення. Повертали окремим позовом

@Zoltan,дякую🙂 досвіду набралась нормально так. В минулому році повертала все,що півтора року враховували по 6 написах. Зараз суди,ВП....Це останнє повернення. І ,звичайно, не забуваю,що все це завдяки форуму❤️

Вітаю!
Мені так сподобалось стягувати бабло з шараг,що зараз думаю як би ще себе потішить. І до суду жодна падла не подає тьху,тьху,тьху
Дякую😊Мені теж сподобалось повертать. Але це останнє по ВНН. А що там говорять? Після скасування ВС ВНН повернуться?

Вітаю!
Мені так сподобалось стягувати бабло з шараг,що зараз думаю як би ще себе потішить. І до суду жодна падла не подає тьху,тьху,тьху
То мені допоможіть бо на мене моно банк подав до суду)

А підкажіть будь ласка зразок як і що необхідно робити?

а з моменту протермінування?
З моменту останнього платежу 9 місяців минуло. Коли заблокували карту то сума була 18 700 , я в період з 2022 по 2023 вносила і обов'язкові платежі і навіть суми вдвічі більші , щоб же пошвидше закрити, але сума навпаки росла і на сьогодні це 22 тисячі але ,дивним чином, вони спочатку нарахували прострочення, а потім повернулися до суми в 18 тисяч +3тисячі судовий збір.
А сам кредитний ліміт був наданий моно в 2017 році.

А підкажіть будь ласка зразок як і що необхідно робити?
Що Ви маєте на увазі? Зразок щоб гроші повернули? Спочатку потрібно було отримати ВНН,отримувати меншу зарплату на 20 відс,потім оскаржити його,окремим позовом виграти суд про повернення незаконно вирахуваного ..і згідно рішення суду відкрити ВП ,де ті,хто зробив напис,виступають в якості боржника...

Назад
Угорі