Виконавець МФО списав гроші з карти Монобанк

• Автор теми Автор теми Myrena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 52

Myrena

Форумчанин
Дописи
110
Реакції
20
Бали
5100
Myrena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні зняли з карти монобанку кошти виконавець головкіна Будь ласка підкажіть як зробити правильно щоб кошти не списалися і далі поки що сума була 288 грн але весь борг 29440. Моно банк пише що все правомірно але на карті -

головкіна це нотаріус, схоже, у Вас старе вп якесь?

головкіна це нотаріус, схоже, у Вас старе вп якесь?
Так старе я в цьому всьому з 2018 але не погашала нічого було багато більше 20 шт 5 виконавчих відкрито але це вперше таке що кошти списані

Так старе я в цьому всьому з 2018 але не погашала нічого було багато більше 20 шт 5 виконавчих відкрито але це вперше таке що кошти списані
так скасуйте напис, і поверніть списані кошти.

Точно нотаріус я вже подивилася а виконавець Банадига

Як його скасувати?
подати позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконання та стягнення безпідставно набутих коштів.
якщо не знаєте як це зробити/ не має бажання розбиратись, звертайтесь до Адвокат Тарас Підодвірний, допоможу.
ну і витрати компенсуємо, за рахунок кредитора. якщо суд не буде "тупити", то у повному обсязі

подати позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконання та стягнення безпідставно набутих коштів.
якщо не знаєте як це зробити/ не має бажання розбиратись, звертайтесь до Адвокат Тарас Підодвірний, допоможу.
ну і витрати компенсуємо, за рахунок кредитора. якщо суд не буде "тупити", то у повному обсязі
А скільки це коштує?

Назад
Угорі